ΡΕΑΛ Μ. | Ρούντι: "Μου είχε τηλεφωνήσει ο Ζοτς..."

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Ρεάλ Μαδρίτης του Ρούντι Φερνάντεθ στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, με τον Ισπανό "μπόμπερ" να αποκαλύπτει ότι το ενδιαφέρον του "Τριφυλλιού" προς το πρόσωπό του ήταν υπαρκτό, ενώ του είχε τηλεφωνήσει και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ώστε να τον πείσει να φορέσει τα "πράσινα"!

"Είναι αλήθεια πως υπήρχε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό και είχαν μιλήσει για να έρθω. Ο Ομπράντοβιτς μου τηλεφώνησε για να έρθω στην ομάδα. Ο Ζέλικο είναι ένας από τους καλύτερους

προπονητές, αλλά είχα υποχρεώσεις στο ΝΒΑ, έπρεπε να μείνω στην ομάδα μου γιατί είχα συμβόλαιο οπότε δεν μπόρεσα να έρθω", αποκάλυψε ο Ρούντι σε συνέντευξή του, ενώ για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Εξάστερο και τον εντυπωσιακό Σοφοκλή Σχορτσανίτη, τόνισε:

Παναθηναϊκός, αν και ξεκινήσαμε καλύτερα εμείς, μας πίεσε πάρα πολύ. Επαιξε πολύ δυνατά και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Ειδικά μέσα στη ρακέτα, όπου ο Σχορτσανίτης ήταν πάρα πολύ δυνατός και δεν μπορούσαμε να τον σταματήσουμε. Εμείς στο τρίτο δεκάλεπτο πιέσαμε πολύ και καταφέραμε με την άμυνα μας να γυρίσουμε το παιχνίδι. Στο τέλος είχαμε καλές επιλογές και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που νικήσαμε. Περιμέναμε ένα πολύ δυνατό ματς, καθώς γνωρίζαμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Εχει αλλαγές στο ρόστερ αλλά διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και φέτος.

Ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ καλός, έχει πολύ αποφασισμένους παίκτες. Σίγουρα είναι μια νέα ομάδα, αλλά δείχνει πραγματικά πολύ καλά στοιχεία. Πρέπει να δουλέψει περισσότερο σε θέματα συνεργασίας, αλλά είμαι σίγουρος πως ο χρόνος είναι μαζί του, είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό θα το δείξει στην συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα