ΡΕΑΛ Μ. | Μίροτιτς: "Να μείνουμε συγκεντρωμένοι"

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα θα βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του Supercopa και ο Νίκολα Μίροτιτς τόνισε πως η «Βασίλισσα» πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ο Μίροτιτς αφού συνεχάρη την Σαραγόσα για "το μεγάλο παιχνίδι που έκανε στον ημιτελικό", δήλωσε πως "αν εξαιρέσουμε το τέταρτο δεκάλεπτο που χαλαρώσαμε λίγο, είμαστε ικανοποιημένοι από την δουλειά που κάναμε (σ.σ στο ματς με την Σαραγόσα). Απέναντι στην Μπαρτσελόνα δεν πρέπει να χαλαρώσουμε για καμία στιγμή. Πρέπει να παλέψουμε για 40 λεπτά και να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας".

Μπαρτσελόνα

και Ρεάλ αποτέλεσαν και το ζευγάρι του τελικού του Supercopa και την περσινή σεζόν και ο Μίροτιτς ρωτήθηκε για το βλέπει την αποψινή (23/9) ως μία ευκαιρία για να πάρει η ομάδα του ρεβάνς: "Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόπο. Είναι πολύ σημαντικό να μην σκεφτόμαστε την Μπαρτσελόνα και να μένουμε συγκεντρωμένοι στον εαυτό μας και στο παιχνίδι μας. Θέλουμε να έχουμε μία καλή εικόνα και να φύγουμε χαρούμενοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα