ΡΕΑΛ Μ. | Λάσο: "Μάθημα η ήττα στο ΟΑΚΑ"

Η Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ωστόσο οι Μαδριλένοι πρέπει να έμαθαν από αυτό το πάθημα όπως τόνισε ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος μίλησε για το αυριανό ματς με το "τριφύλλι".

"Το παιχνίδι που δώσαμε στο ΟΑΚΑ στην κανονική περίοδο πρέπει να λειτουργήσει σαν μάθημα για μας για το πώς να αντιμετωπίσουμε το προσεχές ματς. Τότε είχαμε αρχίσει πολύ καλά επιθετικά, είχαμε πάρει ένα καλό προβάδισμα, αλλά ο Παναθηναϊκός επέστρεψε και στη συνέχεια ήταν δύσκολο για μας να βρούμε το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι χάρη στην άμυνα των αντιπάλων", δήλωσε ο Ισπανός κόουτς της βασίλισσας και συνέχισε:

Παναθηναϊκός διατηρεί την ίδια φιλοσοφία που έχει από την αρχή της σεζόν, αλλά έχει προσαρμοστεί καλά στις αλλαγές που έκανε στο ρόστερ του. Είναι μάλλον λίγο πιο αθλητικός πλέον, ίσως λίγο λιγότερο απειλητικός από μακριά αλλά με παίκτες που μπορούν να κάνουν περισσότερες δουλειές σε όλες τις θέσεις. Είναι σε καλή κατάσταση, παίζουν καλή άμυνα κι αυτό αποτελεί αφετηρία σε όλα τους τα παιχνίδια".

Από τη μεριά του, ο Τζέισι Κάρολ σχολίασε: "Δεν πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ διαφορετικός από την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στην πρώτη φάση. Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός έχει κάποιους νέους παίκτες, αλλά δεν πιστεύω πως άλλαξαν πολύ τη φιλοσοφία τους σε σχέση με αυτή που είχε αποδειχτεί επιτυχής μέχρι τώρα. Εμείς από τη δική μας πλευρά θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και με συγκέντρωση, γιατί είναι δύσκολο να κερδίσεις στην Αθήνα".

Keywords