ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Να μην επιτρέψουμε στην Ρεάλ να βρει ρυθμό..."

Στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός κατατρόπωσε την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ και της έβαλε δύσκολα σε μεγάλο βαθμό στην Μαδρίτη... Ωστόσο, οι ομάδες πλέον δεν είναι ίδιες και ειδικά οι "πράσινοι", όπως επισήμανε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι αυτό που θα πρέπει να "χαλιναγωγήσει" ο Εξάστερος κόντρα στην "βασίλισσα" (25/1) είναι η ταχύτητα και ο ρυθμός της...

"Γνωριζόμαστε πολύ καλά,

καθώς έχουμε ήδη παίξει δύο φορές για την πρώτη φάση. Κάποια πράγματα έχουν αλλάξει στην Ρεάλ, αλλά όχι ο συνολικός τρόπος παιχνιδιού της. Εχουν ένα συγκεκριμένο στυλ, που βασίζεται στην ταχύτητα και το βάθος του πάγκου τους. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάθε αντίπαλος της Ρεάλ, είναι να μην της επιτρέψει να βρει ρυθμό, γιατί είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον αιφνιδιασμό. Και τα δύο παιχνίδια μας ήταν δυνατά. Κάποια πράγματα θα είναι διαφορετικά τώρα. Κι εμείς είμαστε διαφορετικοί", υπογράμμισε ο τεχνικός του "Τριφυλλιού", ζητώντας παράλληλα τη βοήθεια του κόσμου:

"Είναι πολύ σημαντικό για μας να έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας και να μας βοηθήσουν όταν θα αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη στιγμή στον αγώνα. Ομως πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι η δική μας ομάδα είναι αυτή που πρέπει να δίνει στον κόσμο ένα λόγο για να φωνάζει, προκειμένου να δημιουργεί την ατμόσφαιρα μέσα στην οποία μας αρέσει να παίζουμε στο ΟΑΚΑ".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Τζέιμς Γκιστ... "Η Ρεάλ είναι μια ομάδα πλούσια σε ταλέντο, την έχω δει να παίζει, να μένει πίσω στο σκορ και να ανατρέπει διαφορές. Μπορούν εύκολα να πετύχουν πολλούς πόντους σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Εμείς έχουμε κάποια πλεονεκτήματα, όπως η καλή μας άμυνα και πρέπει τα χρησιμοποιήσουμε εναντίον τους. Το ίδιο ισχύει και για την Ρεάλ, ειδικά αν καταφέρει να επιβάλει το δικό της ρυθμό. Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Πιστεύω στις δυνατότητές μας, αλλά ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο. Για να κερδίσουμε, θα πρέπει να παλέψουμε για 40 λεπτά. Η Ρεάλ δεν πρόκειται να μας χαρίσει τη νίκη. Εμείς πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα