ΠΣΑΚ | "Δίπλα σε όσους αποτελούν παράδειγμα για όλους μας"

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και όλα τα μέλη του θα συνεχίσουν το κοινωνικό τους έργο, με στόχο να βρίσκονται πάντα δίπλα στους ανθρώπους που αποτελούν παράδειγμα για τις ζωές όλων... Και σύμφωνα με τον Νίκο Βούλγαρη, θα βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να δώσουν λίγη χαρά σε αυτούς που τη χρειάζονται περισσότερο από όλους, τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν.

«Εμείς κάθε χρόνο θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να επιστρέφουμε λίγη από την αγάπη που εισπράττουμε από τους συνανθρώπους μας», τόνισε ο ταμίας του Δ.Σ. του ΠΣΑΚ

στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου για να συνεχίσει:

«Ξεκινήσαμε τις επισκέψεις μας από το περίπτερο της Ε.ΨΥ.ΜΕ (Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών), ενώ στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε λίγη χαρά και αγάπη με την καθιερωμένη εβδομάδα αγάπης», επισήμανε ο Βούλγαρης και κατέληξε:

«Σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας κάθε μέρα του χρόνου, απλά οι γιορτινές μέρες είναι πάντα πιο έντονες και συναισθηματικά φορτισμένες. Εμείς ως μέλη του ΠΣΑΚ, πάντοτε θα στεκόμαστε στο πλάι των ανθρώπων που αποτελούν παράδειγμα για τις ζωές όλων μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα