ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Να εκμεταλλευτούμε έδρα και κόσμο"

Ντέρμπι περιμένει να είναι το παιχνίδι του Περιστερίου με τον Πανιώνιο (2/2, 16:00, ΕΤ1) ο Τζίμης Κουστένης, ο οποίος τόνισε πως όποια ομάδα καταφέρει να ελέγξει τα ριμπάουντ και το ρυθμό, τότε αυτή θα φύγει με το ροζ φύλλο από το παρκέ.

"Παραδοσιακά, τα παιχνίδια του Περιστερίου με τον Πανιώνιο είναι ντέρμπι. Τέτοιο περιμένω να είναι και το προσεχές. Ο Πανιώνιος διαθέτει πολλή ποιότητα και βάθος πάγκου, ωστόσο εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε

την έδρα και τον κόσμο μας. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε δυνατοί στο γήπεδό μας. Θεωρώ πως ο τομέας των ριμπάουντ και ο έλεγχος του ρυθμού θα κρίνει την τελική έκβαση της αναμέτρησης", είπε ο Έλληνας προπονητής.

Με τη σειρά του, ο Νώντας Παπαντωνίου δήλωσε: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως για να έχουμε τύχη θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και κάποια στιγμή θα πρέπει να ανακάμψουμε. Περιμένουμε να έχουμε για ακόμη ένα ματς τον κόσμο στο πλευρό μας, γεγονός που θα μας βοηθήσει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα