ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Η συγκυρία ευνοεί την Καβάλα"

Στις λεπτομέρειες πιστεύει ότι θα κριθεί το παιχνίδι (8/12, 17:00) του Περιστερίου με την Καβάλα στο κλειστό της Καλαμίτσας ο Τζίμης Κουστένης. Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε ότι οι γηπεδούχοι ευνοήθηκαν από την αλλαγή προπονητή και είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι, ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα του έχει προετοιμαστεί σωστά και θα κάνει τα πάντα για να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της.

"Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το συγκεκριμένο

παιχνίδι ώστε να παρουσιαστούμε δυνατοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η Καβάλα βρίσκεται σε καλή κατάσταση ειδικά μετά την αλλαγή προπονητή, αφού έχει δύο σερί νίκες για το πρωτάθλημα και τη βαλκανική λίγκα. Η ψυχολογία τους είναι σε εξαιρετικά επίπεδα και σίγουρα τους ευνοεί η συγκυρία. Πιστεύω πως θα γίνει ένα όμορφο και ενδιαφέρον παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες", σχολίασε ο κόουτς της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Ο φόργουορντ του Περιστερίου, Αλέκος Πέτρουλας, τόνισε με τη σειρά του: "Πρόκειται για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Η Καβάλα αγωνίζεται στην έδρα της, είναι το φαβορί και χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη. Στόχος μας είναι να πολεμήσουμε σκληρά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα