ΠΑΟΚ | Τσόχλας διετίας!

Ως παίκτης του ΠΑΟΚ λογίζεται πλέον ο Απόλλωνας Τσόχλας. Ο 30χρονος γκαρντ, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Ρέθυμνο, τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του "δικεφάλου" και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με διάρκεια δύο χρόνια.

ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Απόλλωνα Τσόχλα για τα δύο επόμενα χρόνια, μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Ο Απόλλων Τσόχλας γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου του 1983, έχει

ύψος 1μ.89 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη Γλυφάδας, αγωνίστηκε ακόμη στην Αργυρούπολη, στον Κεφαλληνιακό, στο Δούκα και τα τρία προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο. Την σεζόν 2012-13 συμμετείχε σε 35 παιχνίδια πρωταθλήματος (κανονική περίοδος και πλέι οφ) με το Ρέθυμνο και είχε: 6,1 πόντους μέσο όρο (91% στις βολές, 46,4% στα δίποντα και 30,4% στα τρίποντα) 1,2 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ.

O Απόλλων Τσόχλας λίγο μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του «Δικεφάλου» για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτή την εξέλιξη. Είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη πλέον για μένα και ελπίζω ότι θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας και θα βοηθήσω για την επίτευξη των στόχων που υπάρχουν».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στον ΠΑΟΚ: «Έρχομαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, και στόχος μου προσωπικός είναι να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Στην απόφασή μου έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο το καταπληκτικό μπασκετικό περιβάλλον που υπάρχει στην ομάδα. Όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια αυτό λένε, αλλά το διαπίστωσα κι εγώ μιλώντας τον τελευταίο καιρό με τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτή η μπασκετική ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα και το εξαιρετικό κλίμα, κάνουν πολύ πιο ωραία την προσπάθεια που κάνει ένας παίκτης μέσα στο γήπεδο».

Για την συμμετοχή στο Eurocup: «Θα είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος, όπως πιστεύω και όλα τα παιδιά, γιατί είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική».

Για τον Γιώργο Δέδα με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν: «Με τον Γιώργο είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία στο Ρέθυμνο. Θα είμαι χαρούμενος που θα βρεθούμε ξανά, αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά, που τα γνωρίζω ως αντιπάλους τα τελευταία χρόνια. Γενικά νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το μοντέλο που έχει ο ΠΑΟΚ και παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας και στην ατμόσφαιρα που υπάρχει».

Για αυτά που πρέπει να περιμένει ο κόσμος από αυτόν: «Θα κάνω πάντα ό,τι καλύτερο μπορώ. Σημασία έχει να κάνω ότι ακριβώς θέλει ο προπονητής μου. Αυτό μπορώ να το υποσχεθώ ότι θα το κάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα