ΠΑΟΚ | Σταυρόπουλος: "Το όνομα αυτού εστί Κούπερ"

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μίλησε στον Sentra 103,3 για τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο ενώ εκθείασε την μέχρι στιγμής παρουσία του Ντι Τζέι Κούπερ.

Για την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο και το γεγονός ότι δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό επεισόδιο: "Η ατμόσφαιρα των 5-6 χιλιάδων στο γήπεδο σε εξιτάρει και

σε πάει σε άλλα επίπεδο. Είναι πολύ όμορφο να παίζεις σε γήπεδα γεμάτα από κόσμο. Η ψυχολογία είναι διαφορετική, το έχω ζήσει ως αθλητής".

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ: "Έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Κερδίσαμε σε ρώσικη ρουλέτα στην παράταση. Μακάρι και στο γήπεδο μας να υπάρχει 5.000 κόσμος στο επόμενο παιχνίδι, αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα γίνει δυστυχώς".

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: "Μετά το ματς με τον Άρη φώναξα τους παίκτες, αλλά και το υπόλοιπο σταφ και κάναμε μια κουβέντα σε ήρεμο-άγριο κλίμα. Τους είπα ότι εντάξει χάσαμε στο Κύπελλο από τον Άρη, ένα παιχνίδι που είναι πάντα σημαντικό για την ιστορία του ΠΑΟΚ, όμως πρέπει να συνεχίσουμε. Σας πιστεύουμε. Το πρωτάθλημα μόλις τώρα ξεκίνησε και συνεχίζεται, ενώ ξεκινά και η Ευρώπη. Και αυτό έγινε με τον Κολοσσό και το EuroCup. Εν συνεχεία είχαμε τον Άρη, ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Άρης προερχόταν από δυο νίκες. Τώρα πρέπει εμείς να κρατήσουμε το μομέντουμ και πλέον σκεφτόμαστε το Ρέθυμνο που κέρδισε στην Ρόδο με 12π. και θα είναι επίσης πολύ δύσκολο παιχνίδι. Να διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδα και οι παίκτες μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας, όπως δήλωσαν Κασελάκης και Μπόγρης".

Για τον Μπόγρη και πως παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο: "Το όνομα αυτού εστί Κούπερ. Ο Κούπερ είναι ένας παίκτης πάρε-βάλε. Τον είχα δει στην Αμερική και εξετάσαμε πολύ καλά την περίπτωσή του τόσο με τον Σούλη όσο και με τον Χάρη Μαρκόπουλο. Ο Κούπερ είχε οκτώ ασίστ μέσο όρο στο πανεπιστήμιο. Έτσι όπως παίζει με το παρέ-βάλε, μπορεί να κάνει οποιονδήποτε παίκτη πολύ μεγάλο. Δεν αμφισβητώ βεβαίως τον Μπόγρη, ο οποίος κάνει ένα βηματάκι πίσω και έχει το σουτάκια από 4-5 μέτρα. Δηλαδή δεν βουλιάζει μέχρι κάτω στο καλάθι. Μένει λίγο πιο έξω και αυτό το κάνει πιο δύσκολα για κάποιον να τον κόψει".

Για το μπάτζετ: "Το ρόστερ είναι πολύ ποιοτικό με ένα μπάτζετ πολύ χαμηλό, δεν θέλω να πω νούμερα στον αέρα. Δεν ξέρω αν τελικά πάρουμε άλλο παίκτη. Υπάρχει αυτή η σκέψη στο μυαλό μας, όμως δεν θέλουμε να ξεφύγουμε από το στενό μπάτζετ που έχουμε. Αν έχουμε έναν ακόμη χορηγό με μεγαλύτερες δυνατότητες θα κάναμε πολύ καλύτερη δουλειά στο κομμάτι της εξυγίανσης ώστε να φύγει ο βραχνάς με τα χρέη που μας δεσμεύει".

Keywords
Τυχαία Θέματα