ΠΑΟΚ | Σταυρόπουλος: "Πιστεύω ότι θα έρθει ο Λάζος"

Αισιόδοξος πως ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Νίκος Σταυρόπουλος στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης του "Δικεφάλου" για τη νέα σεζόν.

Επίσης, δεν παρέλειψε να καλωσορίσει τον Κώστα Χαραλαμπίδη στις τάξεις της ομάδα αλλά και να αναφερθεί στην ενδεχόμενη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στη

Βαλκανική Λίγκα

"Ο Χαραλαμπίδης θα είναι κομμάτι της ομάδας μας τη νέα σεζόν. Εμείς δείξαμε υπομονή στην περίπτωσή του, όπως αν θυμάστε είχαμε κάνει υπομονή όταν περιμέναμε τον Μαρκόπουλο να έρθει στον ΠΑΟΚ. Προσπαθούμε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις και δείχνουμε την απαραίτητη υπομονή που χρειάζεται", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου" και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Συζητήσαμε και για τον Λάζαρο με τον ατζέντη του. Μακάρι να υπάρξει αίσιο τέλος, υπάρχουν δύο τρία θέματα οικονομικής φύσεως τα οποία πρέπει να ξεπεράσουμε. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και θα γίνει μέλος της ομάδας. Ο Λάζαρος είναι προτεραιότητα για εμάς και θα τον περιμένουμε. Αναλόγως τι θα γίνει με τον Λάζαρο θα δούμε και τις επόμενες κινήσεις μας. Συζητήσαμε και για τον Δέδα, θα δούμε τι θα γίνει το επόμενο διάστημα".

Οσον αφορά τον Χάρη Μαρκόπουλο τόνισε πως"θα γίνει κουβέντα, ελπίζω να έχουμε αίσιο τέλος για να είναι κι αυτός στην ομάδα". Σχετικά με την ερχόμενη σεζόν είχε να πει πως "το κίνητρό μας είναι του χρόνου να κάνουμε ανταγωνιστική ομάδα που θα είναι μεν φθηνή αλλά που θα παρουσιαστεί αξιόμαχη"

Για τους Αμερικανούς σημείωσε πως "έχουμε κάποιες περιπτώσεις στα υπόψιν μας, αλλά πρέπει να περιμένουμε γιατί στην περίπτωσή τους το θέμα είναι οικονομικό".

Στο τέλος τέλος των δηλώσεών ο Νίκος Σταυρόπουλος αναφέρθηκε στην Βαλκανική Λίγκα: "Θα κάνουμε έναν μίτινγκ με τον υπεύθυνο της Λίγκας για να δούμε τι θα γίνει. Δεχόμαστε πίεση να λάβουμε μέρος επειδή ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο όνομα και συζητάμε και με τον κόουτς και με τον κ. Γαλατσόπουλο γι' αυτό το θέμα αλλά ακόμη δεν έχουμε πάρει απόφαση. Βασικό ώστε να συμμετάσχουμε στην διοργάνωση είναι οι ομάδες των Σκοπίων να μην χρησιμοποιούν το όνομα Μακεδονία".

Keywords
Τυχαία Θέματα