ΠΑΟΚ | "Προσπαθούμε να σύρουμε το καράβι από τη λάσπη"

Εκτός των στόχων του έχει μείνει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Σταυρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αναγκαία οικονομική εξυγίανση ώστε να βγει ο "Δικέφαλος" από την κρίση.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό, το Portsmouth Invitational Tournament, αλλά και τις φετινές δυσκολίες μίλησε ο Νίκος Σταυρόπουλος στο κρατικό ραδιόφωνο.

"Οι διαφορές είναι μεγάλες. Ο Ολυμπιακός

βρίσκεται στο φάιναλ φορ, εμείς μείναμε εκτός εξάδας άρα εκτός στόχων, δεν παίξαμε για πολύ καιρό και δεν δείξαμε καλό πρόσωπο", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και στην συνέχεια μίλησε για την Ευρώπη και την κακή φετινή πορεία της ομάδας "Βάλαμε στόχο να περάσουμε στους ομίλους για να φέρουμε χρήματα στην ομάδα.

Γι' αυτό πήραμε έμπειρους παίκτες. Με γνώμονα την εξυγίανση ήταν δύσκολο να διώχνεις άξιους παίκτες, η ομάδα άλλαξε και δεν βρήκε ρυθμό. Πληρώνουμε ολόκληρες ομάδες και έτσι είναι λογικό η τωρινή ομάδα να είναι αδύναμη. Προσπαθούμε να σύρουμε το καράβι από την λάσπη εκεί που το έβαλαν κάποιοι άλλοι".

Για την παρουσία του στις ΗΠΑ, ανέφερε:

"Πήγαμε για να δούμε μια δύο ευκαιρίες, να έχουμε μια πλήρη εικόνα για την αγορά, να πάρουμε καλούς και φθηνούς παίκτες. Μας ρωτούσαν για την κρίσης την Ελλάδα και εγώ έλεγα ότι το μπάσκετ παραμένει δημοφιλές και πάλι θα έχει ξένους παίκτες το πρωτάθλημα. Το θέμα είναι να δούμες ποιο θα είναι το πραγματικό μπάτζετ γιατί και φέτος παρασυρθήκαμε λόγω Ευρωλίγκας".

Keywords
Τυχαία Θέματα