ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | «Χυλόπιτα» για Τεόντοσιτς, επισημοποιήθηκε του Νάχμπαρ

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Μίλος Τεόντοσιτς επιχείρησε να κάνει η Μπαρτσελόνα, ωστόσο εισέπραξε... βροντερό "όχι" από την ΤΣΣΚΑ και εγκατέλειψε την περίπτωσή του. Ανακοινώθηκε ο Νάχμπαρ.

Το παζλ της καταλανικής ομάδας χρειάζεται δύο-τρία κομμάτια προκειμένου να συμπληρωθεί. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, οι "μπλαουγκράνα" κατάφεραν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους τρεις παίκτες. Τον Κώστα Παπανικολάου, τον Τζόι Ντόρσεϊ και τον Μπόστιαν

Νάχμπαρ. Μάλιστα, η απόκτηση του τελευταίου ανακοινώθηκε την Πέμπτη (25/7) και επισήμως.

Σχετικά με την ενίσχυση στην φροντ λάιν, "παίζει" το όνομα του 28χρονου φόργουορντ/σέντερ (2,08μ.) των Μιλγουόκι Μπακς, Γκουστάβο Αγιόν. Τι γίνεται, όμως, με την περιφερειακή γραμμή; Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν η πρώτη επιλογή, ωστόσο δεν "έκατσε" η περίπτωσή του μιας και ανανέωσε με τον Ολυμπιακό. Η προσοχή στράφηκε έπειτα στον Ντάνιελ Χάκετ της Σιένα, ωστόσο ούτε αυτό το θέμα προχώρησε, αφού ο παίκτης έμεινε τελικά στην Τοσκάνη.

Έτσι, αφού είδαν τους μεγάλους στόχους τους να παραμένουν... πιστοί στους συλλόγους τους, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα -σύμφωνα με το "gigantes.com"- στράφηκαν στον Μίλος Τεόντοσιτς! Λογάριασαν, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο. Και όπου ξενοδόχος, βάλτε το όνομα της ΤΣΣΚΑ. Η ομάδα της Μόσχας έκοψε εξ αρχής τον βήχα στην Μπάρτσα ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Σέρβο πλέι μέικερ σε ανταγωνιστικό αντίπαλο. Οπότε, η προσπάθεια των Καταλανών για να πυροδοτήσουν τη... βόμβα Τεόντοσιτς έπεσε στο κενό.

Η περίπτωσή του εγκαταλείφθηκε καθώς οι "μπλαουγκράνα" δεν ήταν διατεθειμένοι να δώσουν γη και ύδωρ για να κάνουν δικό τους τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και, έτσι, το ενδιαφέρον τους έχει στραφεί πλέον σε άλλα μέτωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα