ΠΑΟΚ | Μια εβδομάδα εκτός ο Τσόχλας

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Απόλλωνα Τσόχλα, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για μια εβδομάδα. Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον Ηλυσιακό (04/01, 16:00).

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε στο πέλμα ο Έλληνας γκαρντ κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ ήταν σοβαρές. Όπως έδειξαν οι εξετάσεις ο Τσόχλας υποφέρει από πελματιαία απονεύρωση, κάτι το οποίο σημαίνει πως για μια εβδομάδα θα είναι απών από τις προπονήσεις.

Κατά τ' άλλα η ομάδα επέστρεψε στη βάση της και προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηλυσιακό, το οποίο θα είναι και το πρώτο για το 2014. Χαραλαμπίδης, Τσαϊρέλης και Μαργαρίτης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο δεν υπάρχει ανησυχία από το προπονητικό τιμ. Τέλος, Θωμάς Κώττας και Αντώνης Κόνιαρης βρίσκονται στην Αθήνα καθώς βρίσκονται σε προπονητικό πρόγραμμα με την εθνική εφήβων.

Keywords
Τυχαία Θέματα