ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Συγκέντρωση και προσοχή"

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Πανελευσινιακό το Σάββατο (15/12) και αυτό που ζήτησε ο Σούλης Μαρκόπουλος από τους παίκτες του είναι συγκέντρωση και προσοχή για 40 λεπτά.



"Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσέξουμε και στα 40 λεπτά του αγώνα. Ο Πανελευσινιακός είναι τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με αυτήν που αντιμετωπίσαμε στο Κύπελλο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μειώσουμε τους κινδύνους που μπορεί να έχουμε από τον αντίπαλο. Κι αυτό που ξέρουμε

είναι ότι η Ελευσίνα τρέχει πολύ, προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο από την επίθεση και στηρίζεται στο Ελληνικό στοιχείο. Θέλουμε να κερδίσουμε για να συνεχίσουμε το σερί μας και να παίξουμε καλό μπάσκετ", είναι τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ ενόψει του ματς με τον Πανελευσινιακό.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δέδας επεσήμανε: "Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, θέλουμε να συνδυάσουμε μία ακόμη νίκη της ομάδας, με καλή εμφάνιση για να το ευχαριστηθούμε και εμείς, αλλά και ο κόσμος. Για να το πετύχουμε ωστόσο, πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να μην δώσουμε περιθώρια στον αντίπαλο και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι με προσοχή θα κάνουμε αυτό που πρέπει και στο τέλος θα είμαστε όλοι χαρούμενοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα