ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Να μην ξεγελαστούμε"

Αφοσίωση και συγκέντρωση ζήτησε για την αυριανή (22/9, 17:00) αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Αίολο ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος επισήμανε ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να ξεγελαστούν από το γεγονός ότι η ομάδα των Τρικάλων αγωνίζεται στην Α2.

"Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο Κύπελλο με ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του "Δικεφάλου" και συνέχισε:

"Δεν πρέπει να μας ξεγελά το γεγονός ότι

ο αντίπαλός μας αγωνίζεται στην Α2, γιατί πρόκειται για μία ομάδα έμπειρη, με παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Α1 και φυσικά αγωνίζεται στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, να το κάνουμε σωστά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι με τα Τρίκαλα".

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και η αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για τα Τρίκαλα, αποτελείται από τους εξής: Χάτσερ, Κασελάκης, Χαραλαμπίδης, ΜακΓκραθ, Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης, Δέδας, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Καλλές, Λιάπης και Αμπαράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα