ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Ετοιμοι όταν πρέπει"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα στο τουρνουά της Ανδριανούπολης που συμμετείχε ο ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως θα υπάρξει βελτίωση και η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη όταν χρειαστεί.

"Η ομάδα έδειξε κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και χωρίς συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να παρουσιάσουμε ορισμένες αδυναμίες στην άμυνα, οι οποίες ξεκινούσαν από τις πολύ βιαστικές επιθέσεις που είχαμε. Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί διορθώσαμε την άμυνά μας κι από εκεί και πέρα έχοντας

δυνατά σημεία και στην επίθεση, καταφέραμε και εύκολα καλάθια να πετύχουμε με αιφνιδιασμούς, αλλά και με οργανωμένες επιθέσεις", τόνισε αρχικά ο Μαρκόπουλος για τη νίκη επί της Ελίν Εντιρνέ.

Όσο για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο τουρνουά: "Θέλαμε να δούμε την δική μας ομάδα στο τουρνουά, να διαπιστώσουμε που ακριβώς βρισκόμαστε και αυτό έγινε απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες. Και οι παίκτες μέσα από αυτή την διαδικασία αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι θα βελτιωθούμε κι άλλο στη συνέχεια και με τα επόμενα φιλικά παιχνίδια που έχουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τους πρώτους επίσημους αγώνες".

Keywords
Τυχαία Θέματα