ΠΑΟΚ | Δέδας, Τσαϊρέλης και Θεοδωράκος στο Village Bowling

Στα Village Cinemas θα βρεθούν την Παρασκευή (29/3) οι Γιώργος Δέδας, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Γιώργος Θεοδωράκος. Οι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ θα δείξουν τις ικανότητές τους στο... μπόουλινγκ, θα μοιράσουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τον κόσμο, ενώ θα γίνει και κλήρωση για 10 εισιτήρια του αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Το δελτίο

Τύπου της ΚΑΕ αναφέρει:

"Ο Γιώργος Δέδας, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Γιώργος Θεοδωράκος θα είναι οι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 στο Village Bowling στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τα Village Cinemas και θα μοιράσουν εισιτήρια –μέσω διαγωνισμών- δέκα (10) εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ηλυσιακός της Κυριακής (31/3, 4μ.μ.).

Οι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ θα δοκιμάσουν τις ικανότητες και τις δυνάμεις τους στο bowling, ενώ θα είναι και στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας που θα είναι στο Village Bowling για φωτογραφίες, αυτόγραφα και… μάχη στο bowling. Όσοι παίξουν bowling μεταξύ 7-9μ.μ. θα μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν τα 10 εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ηλυσιακός".

Keywords
Τυχαία Θέματα