ΠΑΟΚ | Δέδας: "Ο Λάζος το πίστευε ότι θα κερδίσω!"

Ο Γιώργος Δέδας αναδείχθηκε το πιο γρήγορο "πιστόλι" στο διαγωνισμό τριπόντων στο All Star Game που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα, με τον "μπόμπερ" του ΠΑΟΚ να αποκαλύπτει ότι ο άνθρωπος που πίστευε από την αρχή στη νίκη του ήταν ο συμπαίκτης του, Λάζαρος Παπαδόπουλος.

"Ο Λάζαρος (Παπαδόπουλος) μου έλεγε συνεχώς ότι

δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω", ανέφερε αρχικά στην εφημερίδα "SportDay" ο 33χρονος φόργουορντ και συνέχισε:

Για την απόδοσή του: "Η αλήθεια είναι ότι στον ημιτελικό είχα καλύτερα σουτ. Στον τελικό δεν είχα τόσο καλή ευστοχία, αλλά ευτυχώς ήταν αρκετά για να μπορέσω να νικήσω τον Πέτροβιτς (είχε 17 πόντους έναντι 15 από τον παίκτη του Απόλλωνα). Με άγχωσε λίγο στο τέλος ο Πέτροβιτς, αλλά φταίω εγώ, διότι έπρεπε να είχα τελειώσει την υπόθεση από νωρίς και να μη δώσω δικαιώματα (γέλια)".

Για τους αντιπάλους του: "Η αλήθεια είναι ότι λόγω στυλ περίμενα στον τελικό τον Γκετσεβίτσιους διότι είναι εξαιρετικός σε αυτόν τον τομέα, ενώ σουτάρει γρήγορα χωρίς να κάνει ιδιαίτερο άλμα. Πάντως ο Πέτροβιτς είχε το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει τα καλάθια".

Για το διαγωνισμό τριπόντων: "Πόνταρα στο γεγονός ότι γενικώς σουτάρω γρήγορα και η ταχύτητα μετράει πολύ σε αυτούς τους διαγωνισμούς, διότι πρέπει να προλάβεις να σουτάρεις και τις 25 μπάλες. Γενικά ήταν καλό το επίπεδο και μου άρεσε αρκετά γιατί είχε σασπένς. Ήταν ευχάριστο το γεγονός ότι είχα στο πλευρό μου τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου".

Για τον φανατικό υποστηρικτή του, Λάζαρο Παπαδόπουλο: "Ο Λάζος με ενθάρρυνε από τη Θεσσαλονίκη. Το πίστευε. Μου έλεγε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω τον διαγωνισμό και έτσι και έγινε. Ισως ήξερε κάτι παραπάνω από ό,τι εγώ (γέλια)".

Keywords
Τυχαία Θέματα