ΠΑΟΚ | Δέδας: «Να παίξουμε όπως στην αρχή της χρονιάς»

Ο Γιώργος Δέδας μίλησε για την εικόνα του ΠΑΟΚ και παράλληλα σχολίασε την απουσία του κόσμου από το γήπεδο...

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Δέδας στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena:

"Ξεκινήσαμε καλά την σεζόν με ενέργεια και φρεσκάδα αλλά μετά χάσαμε αυτή την φρεσκάδα και ήρθαν οι ήττες. Με το που γυρίσουμε από τα ρεπό, η ομάδα πρέπει να ξεκουραστεί σωματικά και πνευματικά για να παίζει όπως έπαιζε. Η κούραση πάντα παίζει ρόλο αλλά δεν πιστεύω πως είναι αυτός ο λόγος

των ηττών. Βέβαια τα ταξίδια επηρεάζουν και όντως σε αρκετές περιπτώσεις παίζει ρόλο η κούραση. Εμείς πρέπει να παρουσιάσουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που είχαμε στην αρχή της χρονιάς. Για να μείνει η ομάδα ψηλά, πρέπει να έχουμε την νοοτροπία και την ενέργεια που είχαμε στην αρχή της χρονιάς. Οπότε πρέπει να δούμε τι κάναμε καλά τότε και τι δεν κάναμε καλά τώρα".

Για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο: "Σίγουρα είναι ένα θέμα. Ειδικά πέρυσι που είχαμε συνεχόμενες νίκες, το συζητήσαμε. Αλλά από ένα σημείο και μετά δεν το συζητάμε και εμείς είτε είναι λίγοι είτε πολλοί οι οπαδοί, προσπαθούμε να παίξουμε για το έμβλημα του ΠΑΟΚ. Εχουμε κάνει εκκλήσεις και κάποια στιγμή εκτός από τα ματς με τον Αρη ελπίζουμε να παίζουμε με κόσμο και στα άλλα ματς".

Για το ματς με τον Παναθηναικό: "Ο Παναθηναικός στον ημιτελικό Κυπέλλου θα σπαταλήσει ενέργεια και σωματικά και ψυχολογικά. Οι βλέψεις μας βέβαια δεν μπορούν να είναι να κερδίσουμε τον Παναθηναικό αλλά θέλουμε να τον αγχώσουμε και αν μπορέσουμε μετά να καταφέρουμε κάτι... Πέρυσι θυμίζω ότι χάσαμε στο τελευταίο πεντάλέπτο και ελπίζουμε αυτό να κάνουμε και φέτος".

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: "Θα πω αυτό που είπε και ο Μπόγρης. Καλώς παίξαμε στο Γιούροκαπ, είναι μια διοργάνωση με αίγλη. Η ομάδα μας έκανε πέντε νίκες και έμεινε εκτός ενώ σε άλλες ομίλους οι ομάδες πέρασαν με τόσες νίκες. Πιστεύω πως αν εξαιρέσουμε τα εκτός έδρας ματς με την Ανκαρα και την Νίζνι, όλες τις άλλες ομάδες τις κοιτάξαμε στα μάτια. Σίγουρα αυτό το ματς με την Ανκαρα μάς πήγε αρκετά πίσω. Πιστεύω πως είχε πολλούς αγώνες ακόμη και δεν θεωρώ ότι αυτός μόνο ο αγώνας επηρέασε την πρόκριση. Μετά υπήρχαν και άλλοι αγώνες που είχαμε την ευκαιρία για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για το αν ήξεραν στον ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα της Ανκαρα με την Αλμα Φέχερβαρ πριν τον αγώνα με την Νίζνι και το αν είναι άδικο να μην γίνονται τα ματς την ίδια ώρα: "Ναι το ξέραμε το άλλο το αποτέλεσμα. Θεωρητικά πρέπει να είναι την ίδια ώρα για να μην υπάχει αδιαφορία αλλά για να μην έγινε, κάποιος λόγος θα υπήρχε. Εμείς ξέραμε πως για να κερδίσει η Αλμπα την Ακαρα ήταν από δύσκολο έως απίθανο, οπότε ήμασταν συνειδητοποιημένοι. Αλλά όντως όταν σε 2-3 ματς υπάρχουν κοινό ενδιάφερον πρέπει να γίνονται ίδια μέρα".

Για τους Κόνιαρη, Λιάπη και Κώττα: "Και τους τρεις παίκτες μόνο καλό έχει να τους κάνει η προπόνηση μαζίκαι οι παραστάσεις. Και οι τρεις είναι ταλαντούχοι και περνώντας ο καιρός θα παίξουν παραπάνω, θα βοηθήσουν και θα βοηθηθούν".

Keywords
Τυχαία Θέματα