ΠΑΟΚ | Μπόγρης: "Σημαντικό να έχω διάρκεια"

Ο Γιώργος Μπόγρης έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup, τονίζοντας πως είναι σημαντικό για εκείνον να συνεχίσει στο ίδιο ρυθμό σε όλη τη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στον προσεχή αντίπαλό του ΠΑΟΚ, την Ανκαρα.

"Το παιχνίδι εναντίον της Αλμπα Φέχερβαρ ήταν δύσκολο για εμάς γιατί ήρθε από μια κακή ήττα από τα Τρίκαλα

στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ήμασταν κουρασμένοι πριν από αυτό το παιχνίδι λόγω των ταξιδιών που είχαμε τις τελευταίες εβδομάδες, παίξαμε εναντίον της Νίζνι και της Μπουντούτσνοστ".

Για το ματς με την Ανκαρα: "Ανυπομονώ να παίξω εναντίον της Ανκαρα και του Γκολούμποβιτς. Τον σέβομαι πολύ, αυτός είναι ένας πολύ καλός παίκτης, είναι εκεί για την ομάδα του όλη την ώρα. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον Γολούμποβιτς, αλλά και σε άλλους παίκτες, όπως, για παράδειγμα, στον Αλεξάνταρ Ράσιτς. Πρέπει να επικεντρωθούμε και στον Κλέι Τάκερ πάρα πολύ. Φυσικά ο Γκολούμποβιτς είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου, με εμπειρία στην Ευρωλίγκα".

Για την δική του παρουσία αλλά και για την φετινή σεζόν: "Επαιξα καλά στα τελευταία δύο παιχνίδια του Eurocup και αυτό είναι καλό για μένα. Ελπίζω να μείνω στο ίδιο επίπεδο. Είμαι χαρούμενος και ελπίζω να παραμείνω έτσι γιατί είναι μια μεγάλη σεζόν. Είναι σημαντικό για μένα να παίζω καλά κατά τη διάρκεια ολόκληρης της σεζόν, όχι μόνο σε ένα ή δύο μήνες.

Επίσης είναι σημαντικό να κάνουμε το καλύτερο σαν ομάδα για να περάσουμε στους 32 της διοργάνωσης αλλά και να πάμε καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματά μας στο τέλος της σεζόν και αυτή να μείνει στη μνήμα των οπαδών μας".

Επίσης, ο Γιώργος Μπόγρης αποκάλυψε πώς περνούν τον χρόνο τους ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κατά την διάρκεια των ταξιδιών επιστροφής τους στην Θεσσαλονίκη: "Eίναι πάντα καλύτερο να επιστρέφεις έχοντας νικήσει. Τα πάντα είναι διαφορετικά. Δεν βάζουμε πολλά τραγούδια στο λεωφορείο, αλλά παίζουμε πολύ με το PSP. Έχω καταστρέψει τον Λεωνίδα Κασελάκη στο τένις. Διαλέγει πάντα τον Ρότζερ Φέντερερ κι εγώ φυσικά τον Νόβακ Τζόκοβιτς".

Keywords
Τυχαία Θέματα