ΠΑΟΚ | Μπόγρης: «Πιο ανταγωνιστικοί...»

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του την Δευτέρα (19/8) και νεοφερμένος στις τάξεις του «Δικεφάλου» έθεσε του στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν.

«Ξεκινάει μια καινούργια σεζόν και θέλουμε να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί από ό,τι ήταν ο ΠΑΟΚ πέρσι. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε εκτός. Θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο

μπορούμε», δήλωσε αρχικά ο Ελληνας σέντερ ενώ για την εμπειρία που αποκόμισε από τον πέρασμά του από το «τριφύλλι» ανέφερε ότι «τώρα ξεκινάω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Έχω αποκτήσει τρομερές εμπειρίες από τον Παναθηναϊκό, συνεργάστηκα με ένα μεγάλο προπονητή. Μπορεί να είμαι μικρός σε ηλικία, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω και να πω δυο κουβέντες αν αυτό χρειαστεί».

Οσον αφορά για το ενδεχόμενο να είναι ο βασικός σέντερ του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε: «Δεν είναι δική μου δουλειά αν θα μείνει ο Λάζαρος. Έχω δουλέψει πολύ και πέρσι και μέσα στο καλοκαίρι και ότι αποφασίσει ο προπονητής μου. Η θέση του ψηλού εξαρτάται και από τους συμπαίκτες και ελπίζω να με βοηθήσουν για να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ. Πέρσι είδατε τον Λάσμε, από την Ισπανία έχει ο καλύτερος σέντερ της Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό».

Keywords
Τυχαία Θέματα