ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Ξανθόπουλος: "Να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε το 2-0"

Ο Πανιώνιος πέρασε από την Κρήτη με 71-83 και έκανε το μπρέικ στην σειρά, με τον Βασίλη Ξανθόπουλο να τονίζει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και ότι οι "κυανέρυθροι" πρέπει να είναι σοβαροί για να κάνουν το 2-0.

Ο πολύπειρος γκαρντ του Πανιωνίου ευχήθηκε αρχικά Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο για τις Αγιες μέρες του Πάσχα και μετέπειτα τοποθετήθηκε

για το παιχνίδι λέγοντας:

"Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε τις δύο απουσίες, οι οποίες ήταν πολύ σημαντικές αλλά προσπαθήσαμε όλοι μαζί να τις καλύψουμε. Κάναμε ό,τι μας είπαν οι προπονητές μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΑΓΟΡ γιατί παρότι είναι καθημερινή το γήπεδο ήταν γεμάτο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, κάναμε το μπρέικ και τώρα πάμε την σειρά στο γήπεδό μας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να φτάσουμε στους 4".

Για το ότι πολλοί υποστηρίζουν ότι το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει:

"Ναι, αλλά δεν παύει να ισχύει ότι πρέπει να παίξεις καλά και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Βέβαια αν δεν παίξεις στα πλέι-οφ τότε τα χάνει όλα. Εμεις θα συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί".

Ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον ΑΓΟΡ την Παρασκευή 920/04) αλλά δεν θα έχει την βοήθεια των φίλων του και ο Βασίλης Ξανθόπουλος σχολίασε:

"Είναι άσχημο. Ο κόσμος, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και είναι κρίμα από 10-20 άτομα που έγιναν τα επεισόδια με τον Παναθηναϊκό να είναι άδειο το γήπεδο. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε στα πλέι-οφ και να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα