ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | "Συγχαρητήρια στους παίκτες, ευχαριστούμε τους φιλάθλους"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην πολύ σημαντική νίκη της πρεμιέρας, όπως τη χαρακτήρισε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα στην Ελευσίνα.

"Πετύχαμε σημαντική νίκη στην πρεμιέρα του Ορωταθλήματος επί ενός αξιόλογου αντιπάλου. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την ψυχή και το πάθος τους. Ήμασταν προσηλωμένοι στην άμυνα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Περιορίσαμε τα ντράιβ και το τρανζίσιον παιχνίδι του Πανελευσινιακού, που είναι τα δυνατά σημεία του. Στα τελευταία τέσσερα λεπτά του πρώτου μέρους μάς στοίχισαν τα αμυντικά ριμπάουντ, που χάσαμε, ενώ

κάναμε λάθη τακτικής στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνά μας κι αποκτήσαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο ελαφρύ προβάδισμα στο σκορ. Δεν είχαμε, όμως, συγκέντρωση στο τέλος και κάναμε δύο σοβαρά λάθη τακτικής με αποτέλεσμα το ματς να κριθεί στο σουτ, στο οποίο ήμασταν λίγο τυχεροί" είπε στη συνέντευξη Τύπου ο 46χρονος προπονητής του Πανιωνίου και συνέχισε: "Συγχαρητήρια στους φίλους του Πανιωνίου, που ήρθαν στην Ελευσίνα. Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και πάντα τους θέλουμε δίπλα μας με κόσμια συμπεριφορά".

Απ' την πλευρά του, ο Βασίλης Σίμτσακ σχολίασε πως "στο ελληνικό Πρωτάθλημα πρέπει να παίζεις πολύ δυνατά και με μυαλό. Αντέξαμε και νικήσαμε, παρότι στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλή άμυνα. Στα αποδυτήρια είπαμε ότι όλα αρχίζουν απ' την άμυνα και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Θέλουμε ως ομάδα να είμαστε πολύ σκληροί αμυντικά, γιατί η άμυνα δίνει τις νίκες και τις καλές πορείες. Θέλουμε χρόνο και να προχωρήσουμε βήμα με βήμα. Το καθήκον μου είναι να παίζω άμυνα και να κάνω τη... βρώμικη δουλειά, δεν είμαι σκόρερ. Σημασία έχει ότι νικήσαμε, αυτό μετράει", ενώ ο Βασίλης Καββαδάς πρόσθεσε: "Είναι σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Εάν διορθώσουμε τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας, θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στην συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα