ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σκουρτόπουλος: "Με σκληρή δουλειά θα περάσουμε στους 16"

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Θανάσης Σκουρτόπουλος σχολίασε την κλήρωση του Eurocup, την οποία χαρακτήρισε δύσκολη, αλλά τόνισε ότι με σκληρή δουλειά ο "Ιστορικός" μπορεί να προκριθεί στην φάση των Last 16 της διοργάνωσης.

"Η κλήρωση είναι δύσκολη από το γεγονός και μόνο ότι είμαστε στο ίδιο γκρουπ με την πιο ισχυρή ομάδα της διοργάνωσης, τη ρωσική Ουνίξ Καζάν" ήταν τα πρώτα λόγια του Θανάση Σκουρτόπουλου σχολιάζοντας τον όμιλο. "Αυτό πάντως που μας προβληματίζει περισσότερο είναι οι αποστάσεις καθώς και τα τρία ταξίδια είναι

ιδιαίτερα κοπιαστικά για μία ομάδα σαν τη δική μας που δεν έχει την εμπειρία της συγκεκριμένης διοργάνωσης όπως οι αντίπαλοί μας. Πιστεύω πάντως ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του ομίλου και πρωταρχικός μας στόχος θα είναι να διαφυλάξουμε το αήττητο στην έδρα μας. Είμαστε αισιόδοξοι και με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να προκριθούμε στους "16" πρόσθεσε.

Οσον αφορά σε έναν έναν ξεχωριστά τους αντιπάλους της ομάδας μας ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε: "Η Ουνίξ είναι μία παντοδύναμη ομάδα η οποία φτιάχτηκε το καλοκαίρι για να παίξει στην Ευρωλίγκα. Ομάδα με έμπειρους παίκτες και γεμάτο ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι καλό στην έδρα μας. Η Οστάνδη είναι μία παραδοσιακή δύναμη στο Βέλγιο που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα από τη Σαρλερουά και αυτό λέει πολλά. Έχει πολλές εμπειρίες από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είναι γεμάτη ομάδα με πολλούς Αμερικανούς. Οσο για τη Ζιέλονα Γκόρα είναι η ανερχόμενη δύναμη του πολωνικού μπάσκετ. Την αντιμετωπίσαμε πρόσφατα και τη νικήσαμε στην Πολωνία αλλά ήταν απλά ένα φιλικό προετοιμασίας. Διαθέτει δύο εξαιρετικούς Αμερικανούς, τους Χόσλεϊ και Χοτζ και θα είναι πολύ δυνατή".

Keywords
Τυχαία Θέματα