ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση της Τετάρτης (23/10, 18.00) με την Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης για τη 2η αγωνιστική της φάσης του Eurocup.

"Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε το πλάνο μας για τα 40’ του αγώνα.Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που νίκησε εκτός έδρας στην πρεμιέρα του Eurocup της φετινής σεζόν", παρατήρησε ο κόουτς των "κυανέρυθρων" για την Σπαρτάκ και επισήμανε ότι: "Είναι πολύ ανταγωνιστικός αντίπαλος,

αθλητική ομάδα, που στηρίζεται στα γκαρντ της. Έχει πολλά ψηλά κορμιά και παίκτες ικανούς να παίξουν μακριά και κοντά από το καλάθι. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να εφαρμόσουμε το πλάνο μας για τα 40’ του αγώνα και να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στο υψηλότερο επίπεδο στις δυσκολίες της συνάντησης".

Ο "Ιστορικός" μπορεί να φύγει με την νίκη από την Μόσχα εάν παίξει καλή άμυνα και ομαδικά σύμφωνα με τον Έρικ ΜακΚόλουμ: "Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που ξεκίνησε την διοργάνωση με νίκη όπως και εμείς. Γνωρίζουμε ότι είναι καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να μάθουμε από τα λάθη, που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, και να βγούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε εάν παίξουμε καλή άμυνα και είμαστε ομαδικοί. Πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και για τα 40’ του ματς".

Η αποστολή του Πανιωνίου αναχωρεί στις 1.30 μ.μ. για την Μόσχα χωρίς τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος έπαθε διάστρεμμα στην εντός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλήματος του περασμένου Σαββάτου (19/10) με αντίπαλο τα Τρίκαλα. Την θέση του διεθνούς σέντερ, που ενδέχεται να απουσιάσει και από την εκτός έδρας συνάντηση του ερχόμενου Σαββάτου (26/10, 4 μ.μ.) με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ για την τρίτη αγωνιστική της Α1, πήρε στην δωδεκάδα ο Σπύρος Μοτσενίγος.

Keywords
Τυχαία Θέματα