ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Ενέργεια, ψυχή και συγκέντρωση..."

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το Κυριακάτικο (31/3) ματς με τον Παναθηναϊκό, τόνισε τις δυσκολίες που θα έχει η ομάδα του Πανιωνίου απέναντι στον φορμαρισμένο αντίπαλό της αλλά και τα στοιχεία που πρέπει να επιδείξει για να τα καταφέρει σε αυτή τη μονομαχία.

Ο προπονητής του Πανιωνίου δήλωσε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ καλή φόρμα την περίοδο αυτή, με σημαντικές εκτός έδρας νίκες στην Ευρωλίγκα. Εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα μέσα στο

γήπεδο. Να παίξουμε από τη μία πλευρά με ενέργεια, πάθος και ψυχή και από την άλλη με συγκέντρωση ώστε να "διαβάσουμε" το παιχνίδι και να βρούμε τις λύσεις".

Από την πλευρά των παικτών, μίλησε ο Γιάννης Αθανασούλας: "Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. Αυτός ο αγώνας είναι μία πρόκληση για εμάς. Ένα από τα παιχνίδια που περιμένουμε όλη τη χρονιά να παίξουμε στο γήπεδό μας στη Νέα Σμύρνη μπροστά στους φιλάθλους μας. Μετά το τελευταίο άσχημο αποτέλεσμα στην Ελευσίνα θα επιδιώξουμε τη νίκη που θα έχει διπλή σημασία για εμάς αφενός για να ξεπεράσουμε εκείνη την ήττα και αφετέρου επειδή θα μπαίξουμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται κοντά μας στη βαθμολογία. Καλούμε τους φίλους της ομάδας να μας υποστηρίξουν μέσα σε αθλητικά πλαίσια και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους δώσουμε χαρά".

Keywords
Τυχαία Θέματα