ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Διάθεση στην άμυνα"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε την καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του και την αντιδρασή της μετά τις δυο ήττες σε πρωτάθλημα και Eurocup, ενώ ευχαρίστησε τον Ηλία Λιανό για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον υψηλό βαθμό συγκέντρωσης στα αμυντικά καθήκοντα, στα οποία λειτουργήσαμε βάσει του πλάνου μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχαμε πει μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες ότι πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας, γιατί είχαμε δεχθεί πόντους από λάθη μας. Από τον σημερινό αγώνα κρατάω

την αντίδραση και την διάθεση και την προσπάθεια στην άμυνα. Παίζαμε με μια ομάδα που έχει στο ρόστερ της έμπειρους Έλληνες παίκτες και ταλαντούχους ξένους. Ήταν πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε να περιορίσουμε το παιχνίδι των βασικών μονάδων της Νέας Κηφισιάς και να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Πανιωνίου, ο οποίος στη συνέχει πρόσθεσε:

"Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Όταν παίζεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάνεις πολλά ταξίδια και αντιμετωπίζεις δυνατές ομάδες θα υπάρχουν και αρνητικά αποτελέσματα. Ο Πανιώνιος κάνει μεγάλη προσπάθεια να φανεί ανταγωνιστικός σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας και Eurocup. Βρίσκεται μέσα και στους τρεις στόχους. Θέλουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας και τους ευχαριστούμε, που ήρθαν στο γήπεδο μετά τις δύο ήττες.

Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Προσπαθούν σε κάθε αγώνα και προπόνηση. Οι δύο ήττες ήρθαν από κόπωση στα τελευταία λεπτά. Πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε δύο αγώνες σε μια εβδομάδα. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες".

Τέλος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ισχυρό άνδρα του Πανιωνίου, Ηλία Λιανό: "Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη του Πανιωνίου Ηλία Λιανό για τις δύο προσθήκες στο ρόστερ μας (σ.σ. Γάιος Σκορδίλης και Αλέξης Κυρίτσης).Οι δύο νέοι παίκτες θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουν βάθος και να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητά μας".

Ο τεχνικός της ομάδας της Ν. Σμύρνης ευχήθηκε καλή συνέχεια στη Νέα Κηφισιά και σημείωσε ότι θα βρει τον δρόμο της, γιατί διαθέτει καλό ρόστερ και προπονητή.

Ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ από την πλευρά των παικτών του Πανιωνίου ανέφερε: "Κάθε νίκη είναι σημαντική και σημερινή προήλθε από μεγάλη προσπάθεια. Πετύχαμε μια καλή νίκη επί μιας σκληρής και ανταγωνιστικής ομάδας. Είχαμε μια καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε μπροστά στο κοινό μας και να κάνουμε αυτά που θέλουμε στο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα