ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σαλούστρος: "Θέλω να αποδείξω ότι μπορώ"

Για τα νέα δεδομένα στην καριέρα του μίλησε ο Χρήστος Σαλούστρος στην SportDay ενώ τόνισε πως θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σε τέτοιο επίπεδο.

"Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά. Έμαθα για την πρόταση του Πανιωνίου, μετά από δύο μέρες μίλησα με τη διοίκηση και στη συνέχεια υπέγραψα. Είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Θέλω να αποδείξω σε όλους όσοι πιστεύουν σε μένα ότι δεν έκαναν λάθος και για αυτό δουλεύω κάθε μέρα

και περισσότερο. Δεν έχω άγχος. Αλλάζουν πλέον τα δεδομένα. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και οι συνθήκες πιο δύσκολες. Από εκεί που ήμουν με τον Φιλαθλητικό στην Α2 που για μένα ήταν πρωτόγνωρο, πλέον βρίσκομαι στην τρίτη ομάδα της Ελλάδας και αυτό αποτελεί πρόκληση για μένα. Το θέμα είναι να ανταποκριθώ σε αυτό το επίπεδο. Σίγουρα η τρίτη θέση πρέπει να καθιερωθεί στον Πανιώνιο. Βέβαια ο στόχος είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω, αλλά με τους αιώνιους είναι αρκετά δύσκολο καθώς κάθε χρόνο γίνονται και καλύτεροι. Δεν είναι όμως ακατόρθωτο. Ο Πανιώνιος μπορεί να κάνει μεγάλες νίκες, όπως έκανε και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα παραμείνει ανταγωνιστική και πως θα έχει τη σημαντική στήριξη του κόσμου", ήταν τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Σαλούστρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα