ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Μίλμπουρν: «Πλήρεις σε όλες τις θέσεις»

Ο Λάντον Μίλμπουρν εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ρόστερ του Πανιωνίου, ενώ δεν έκρυψε και την ευχαρίστησή για την παραμονή του στη Νέα Σμύρνη για λογαριασμό του «Ιστoρικού».

«Αισθάνομαι πολύ καλά. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Την φετινή σεζόν έχουμε πολλά όπλα, είμαστε πολύ αθλητική και γρήγορη ομάδα, έχουμε μέγεθος. Νομίζω ότι έχουμε όλα τα εργαλεία για να κάνουμε σπουδαία σεζόν και να εντυπωσιάσουμε», δήλωσε ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως

«είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις, έχουμε βάθος πάγκου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν η σεζόν είναι μεγάλη σε διάρκεια και οι αγώνες πολλοί. Όλοι ανυπομονούμε για την συμμετοχή μας στο Eurocup, είμαστε ενθουσιασμένοι, δουλεύουμε σκληρά και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για μια καλή χρονιά».

Ο Πανιώνιος θα συνεχισει την προετοιμασία του το Σάββατο (28/9) και την Κυριακή (29/9) με την συμμετοχή στο τουρνουά του ΚΑΟΔ και ο Λάντον Μίλμπουρν ανέφερε πως «στο τουρνουά της Δράμας θέλουμε να εκτελέσουμε σε άμυνα και επίθεση πράγματα, που δουλεύουμε στην προπόνηση, να λυθούν τα πόδια μας και θα είναι χρήσιμο μετά από μια περίοδο, που κάναμε προπονήσεις μεταξύ μας, να παίξουμε εναντίον διαφορετικών παικτών και να δοκιμαστούμε απέναντι σε διαφορετικούς τρόπους επίθεσης και άμυνας».

Τέλος, σχετικά με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτιο Δημήτρης Σταμάτης τραυματίστηκε στο γόνατο και είναι αμφίβολος για το ματς (28/9) με τον ΚΑΟΔ, ενώ ο Μαρκ Κάρτερ θα ακολουθήσει την αποστολή, που αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου (28/9), στην Δράμα, αλλά δεν θα αγωνιστεί λόγω κάκωσης στο αριστερό μετατάρσιο της ποδοκνημικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα