ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Κάρτερ: "Βελτιωνόμαστε συνεχώς"

Ο Μαρκ Κάρτερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου για την εκτός έδρας νίκη στη Ρωσία αλλά και γενικά την πρόοδο που κάνει η ομάδα.

"Γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα, δουλεύουμε, βελτιωνόμαστε και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι", δήλωσε ο Μαρκ Κάρτερ μετά την επιστροφή της αποστολής του Πανιωνίου από την Μόσχα.

"Ήταν μια καλή νίκη για να προχωρήσουμε στην διοργάνωση", σχολίασε ο πρώτος σκόρερ των "κυανέρυθρων" στην χθεσινή (23/10) σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης

για την δεύτερη αγωνιστική της πρώτης φάσης του Eurocup. "Νικήσαμε μια καλή ομάδα εκτός έδρας. Γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα, δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε και πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι".

"Η άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το "κλειδί" της νίκης μας, αν και υπήρχαν διαστήματα που δεν ήμασταν καλοί", επισήμανε ο Κάρτερ για την χθεσινή νίκη και εξήγησε ότι: "Από την άμυνα μας βγάλαμε αιφνιδιασμούς και εύκολα καλάθια, τρέξαμε και σταματήσαμε όπως ήταν ο στόχος μας τους δύο κυριότερους αντιπάλους, τους Ντόνι Μακ Γκραθ, Στηβ Μπαρτ, δύο πολύ καλούς παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις των γκαρντ, "τρέχουν" την ομάδα και είναι σκόρερ. Έχουν ομάδα μεγάλη στο μέγεθος και εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο γρήγορα, να ανοίξουμε τον ρυθμό και νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά. Ήταν μια νίκη που ήρθε μέσα από ομαδική προσπάθεια".

"Δίνουμε την μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα την φετινή σεζόν", παρατήρησε ο 28χρόνος Αμερικανός γκαρντ φόργουορντ. "Ανεξάρτητα του τι θα κάνουμε στην επίθεση θέλουμε να προσπαθούμε πάντα πολύ στην άμυνα, να παίζουμε με ένταση, ώστε να νικάμε τους αγώνες".

"Προσπαθώ να επιστρέψω μετά τον τραυματισμό μου στον ρυθμό των αγώνων", είπε για την δική του παρουσία ο Κάρτερ. "Ελπίζω να μείνω υγιής, να δουλεύω σκληρά στην προπόνηση και να είμαι ικανός να βοηθήσω κάθε μέρα".

Τρεις ημέρες μετά την νίκη επί της Αγίας Πετρούπολης ο Πανιώνιος αγωνίζεται στην Δράμα κόντρα στον ΚΑΟΔ, μεθαύριο Σάββατο (26/10, 4 μ.μ.) για την τρίτη αγωνιστική της Α1 και ο 28χρόνος Αμερικανός γκαρντ φόργουορντ παρατήρησε ότι: "Είναι καλό ότι έχουμε συνεχόμενους αγώνες. Ως παίκτης θέλεις να παίζεις συνέχεια παιχνίδια. Αυτό είναι το επάγγελμα μας. Ο αγώνας στην Μόσχα τελείωσε, πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα του Σαββάτου στην Δράμα. Θα είναι καλό παιχνίδι. Έχουμε παίξει φιλικό στην Δράμα απέναντι στον ΚΑΟΔ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Ήταν ένα "σκληρό" και "κλειστό" ματς. Από τότε έχουμε προοδεύσει ως ομάδα, το ίδιο σίγουρα και οι αντίπαλοι μας. Θα είναι αγώνας με ενδιαφέρον και ελπίζω ότι θα κάνουμε την δουλειά μας το Σάββατο".

Keywords
Τυχαία Θέματα