ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Μπαρτζώκας: "Λάθη και εκνευρισμός, μας κόστισαν τη νίκη"

Ο Πανιώνιος πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει ότι η ομάδα του παίζει με πίεση και ότι τα πολλά λάθη κόστισαν τη νίκη κόντρα στους "ερυθρόλευκους".

"Εύχομαι στον Ολυμπιακό ολόψυχα να προκριθεί στο Φάιναλ Φορ.

Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και πλήρης με εξαίρεση την απουσία του Κώστα Παπανικολάου. Είχαμε προβλήματα για έναν μήνα λόγω τραυματισμών και δεν κάναμε καλές προπονήσεις. Παίζουμε με πίεση γιατί θέλουμε να βγούμε τρίτοι και γιατί ο Πανιώνιος είναι μέγεθος στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και γιατί έχουμε φιλοδοξίες. Για το συγκεκριμένο ματς είχα πει ότι για να έχουμε τύχη έπρεπε σε συγκεκριμένους τομείς να είμαστε πολύ καλοί, για ένα μεγάλο διάστημα κάναμε καλή δουλειά και μέχρι το 37 είχαμε και τύχη για τη νίκη. Το περιφερειακό μας σουτ, όμως, έπρεπε να είναι καλύτερο, το 25% στο τρίποντο δεν είναι ικανοποιητικό, αλλά τελικά τα πολλά λάθη και ένας στιγμιαίος εκνευρισμός μας κόστισε την νίκη", δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Από τη μεριά του ο Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε ότι: "προερχόμασταν από έναν κακό μήνα. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ και θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο από αυτό το ματς. Για 32-35 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και θέλω να πω καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό".

Keywords
Τυχαία Θέματα