ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Παπανικολόπουλος: "Δεν γνωρίζω αν θα παραμείνω"

Ο Πανελευσινιακός κατάφερε στην παρθενική του εμφάνιση στην Α1 να παραμείνει στην κατηγορία και το δικό του λιθαράκι σε αυτή την επιτυχία έβαλε ο Νίκος Παπανικολόπουλος, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελευσίνα.

Ο 34χρονος γκαρντ (1,93μ.) σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "SportDay", μίλησε για τη φετινή πορεία των "σταχυοφόρων", αλλά και το μέλλον του στην ομάδα.

Για τη σωτηρία του Πανελευσινιακού, ο Νίκος Παπανικολόπουλος ανέφερε: "Ήταν μια

μεταβατική χρονιά για την ομάδα σε πολλούς τομείς. Κατ' αρχάς ήταν η πρώτη συμμετοχή στην Α1. Παίξαμε ένα γύρο μακριά από τη φυσική μας έδρα και από τον κόσμο μας, καθώς αγωνιζόμασταν στο Περιστέρι. Στον δεύτερο γύρο που επιστρέψαμε στη Γούβα παίξαμε καλύτερα, εκμεταλλευτήκαμε κάποια λάθη των αντιπάλων μας και φτάσαμε σε κρίσιμες νίκες που μας έφεραν και την παραμονή στην Α1», ήταν τα πρώτα λόγια του 34χρονου γκαρντ, ο οποίος συνέχισε αναφερόμενος στην επόμενη σεζόν, όπου ο Πανελευσινιακός θα παίξει από την αρχή στο γήπεδό του και θα έχει τον ένα χρόνο εμπειρίας στα «μεγάλα σαλόνια»: «Σίγουρα δεν ξεκινάμε από το μηδέν. Πλέον είναι όλοι πιο έτοιμοι και ξέρουν καλύτερα τι να κάνουν. Πέρυσι ήταν κάπως άγνωστα τα πράγματα. Φέτος δεν θα είναι έτσι. Το θέμα για το αν μπορεί ο Πανελευσινιακός να παραμείνει και πάλι στην κατηγορία, είναι να γίνει ο σωστός προγραμματισμός".

Ποσειδώνας Καλαμάτας, Νήαρ Ηστ, ΑΕΚ, Άρης, Ιωνικός Ν.Φ., Ολυμπιακός, Γυμναστικός, Τεράμο, Κολοσσός Ρόδου, Περιστέρι, Ηρακλής, Ηλυσιακός και Πανελευσινιακός είναι οι ομάδες που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του ο Παπανικολόπουλος. Ποια ξεχωρίζει ως καλύτερη εμπειρία; "Για όλες αυτές τις ομάδες δεν χρειάζεται συνέντευξη, αλλά απολογισμός ολόκληρος. Με κάθε ομάδα είχα ωραίες και άσχημες στιγμές καθώς έτσι είναι ο αθλητισμός. Δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω καμία ομάδα γιατί όλες μου πρόσφεραν και έμαθα πολλά".

Για το μέλλον του στην Ελευσίνα, ο Παπανικολόπουλος είπε ότι "δεν το γνωρίζω ακόμα. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη διοίκηση. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει, είναι αρκετά νωρίς. Δεν βιάζομαι. Θέλω να δω τι προτάσεις θα έχω και θα αποφασίσω αναλόγως".

Keywords
Τυχαία Θέματα