ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Ανανέωσαν τέσσερα "εργαλεία"

Ημέρα ανανεώσεων η Παρασκευή (31/5) στον Πανελευσινιακό, καθώς οι "σταχυοφόροι" θα πορευτούν και τη νέα σεζόν με τους Μιχάλη Μαντζιώρη, Λευτέρη Τσαουσίδη και Βασιλεία Γκουζίνη. Έμεινε και ο φροντιστής Γιώργος Σόμπολας.

Μία ομάδα για να αποπνέει υγεία και να βγάζει μια αξιοπρεπέστατη εικόνα, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, εκτός από καλούς παίκτες χρειάζεται και τα κατάλληλα "εργαλεία". Δηλαδή, ανθρώπους που με αθόρυβη αλλά άκρως σημαντική δουλειά συμβάλλουν στο να λειτουργεί σωστά η ομάδα. Τέτοιοι άνθρωποι είναι και

οι Μιχάλης Μαντζιώρης, Λευτέρης Τσαουσίδης και Βασιλεία Γκουζίνη και αυτό το γνωρίζει καλύτερα απ' όλους ο Πανελευσινιακός, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του και με τους τρεις. Επίσης, στην ομάδα θα συνεχίσει να εργάζεται και του χρόνου ως φροντιστής ο Γιώργος Σόμπολας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

"Για ακόμη μια χρονιά θα συνεχίσουν στον πάγκο του Πανελευσινιακού ο Μιχάλης Μαντζιώρης, ο Λευτέρης Τσαουσίδης και η Βασιλεία Γκουζίνη. Είναι τρείς άνθρωποι που με την αθόρυβη αλλά πολύτιμη και σημαντική δουλεια που έκαναν συνέβαλαν τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας στην BasketLeagueΟΠΑΠ.

Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός θέλει να συνεχίσει την επιτυχημένη συνταγή της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και έτσι ξεκίνησε τις ανανεώσεις απο το προπονητικό «staff» που είναι απο τα βασικά κομμάτια λειτουργίας της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανανέωσε και ο φροντιστής Γιώργος Σόμπολας".

Keywords
Τυχαία Θέματα