ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ξανθόπουλος: "Ο,τι ζητήσει ο Πεδουλάκης..."

Ο Παναθηναϊκός πήρε άνετα τη νίκη απέναντι στην Ολίμπια Λουμπλιάνα κι έδειξε πως άφησε πίσω του το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, γεγονός που αναγνώρισε και ο Βασίλης Ξανθόπουλος.


"Εχουμε πει πολλές φορές πως η ομάδα είναι καινούργια. Δεν χρειάζεται να λέμε κάθε φορά τις ίδιες δικαιολογίες. Είδαμε σε βίντεο το παιχνίδι της Δευτέρας (σ.σ 27/10 με τον Ολυμπιακό) και παρατηρήσαμε το πού μπορούμε να παίξουμε

καλύτερα. Τηρήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες των προπονητών μας...", δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κλειδί για τον όμιλό μας, καθώς όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν παντού. Κρατήσαμε τα θετικά από τον δεύτερο ημίχρονο (σ.σ με τον Ολυμπιακό). Την Δευτέρα (σ.σ 22/10) ήμασταν διστακτικοί. Πήραμε τα σουτ, άλλα μπήκαν κι άλλα όχι".

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε και για το αν νιώθει αδικημένος και φρόντισε να είναι ξεκάθαρος: "Δεν μπορείς να είσαι αδικημένος, όταν βρίσκεσαι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει κατακτήσει έξι ευρωπαϊκά. Ο ρόλος μου είναι διαφορετικός από εκείνον που είχα στον Πανιώνιο. Εγώ είμαι εδώ για να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου".

Οσον αφορά για το ενδεχόμενο να επισκεφθεί την Σλοβενία για το Ευρωμπάσκετ του 2013 σημείωσε πως "είναι τιμή να παίζεις στην Εθνική. Αν κληθώ θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα