ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Τσαρτσαρής: "Το μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο..."

Επί... παντός επιστητού μίλησε ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον μέλλον του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στις ριζικές αλλαγές του καλοκαιριού, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Αργύρη Πεδουλάκη, χαρακτηρίζοντάς τον "δουλευταρά"!

Τα όσα δήλωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής στο ΟΠΑΠ TV:

Για τον νέο Παναθηναϊκό που "χτίζεται": "Φέτος έχει γίνει μια μεγάλη στροφή σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία. Αλλαξαν πολλά, παίκτες,

προπονητές, άνθρωποι στην διοίκηση. Ηταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό και στον Παναθηναϊκό. Συμβαίνει παντού, συνέβη και σε μας. Μετά το αρχικό μούδιασμα θεωρώ πως η ομάδα βρίσκει τον ρυθμό της και το μέλλον νομίζω θα είναι ακόμη καλύτερο".

Για την συμπαράσταση του κόσμου: "Ηταν ένα στοίχημα για μας να κερδίσουμε τον κόσμο ειδικά μετά από ένα διάστημα στο οποίο δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Είναι γεγονός ότι ο κόσμος μας δεν είχε συνηθίσει έτσι, αλλά αυτό κατά τη γνώμη μου δεν είναι μόνο γνώρισμα του φιλάθλου του Παναθηναϊκού, αλλά και του Ελληνα φιλάθλου".

Για το τι άλλαξε τον τελευταία μήνα και τις τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Ευρωλίγκας: "Ηταν πολύ σημαντική για μας η νίκη στο ματς με την Ρεάλ. Ο κόσμος ήλθε και μας βοήθησε πάρα πολύ, και αυτή η νίκη μας ήταν πολύ σημαντική και στον ψυχολογικό τομέα καθώς σημειώθηκε εναντίον μιας ομάδας που θεωρείται φαβορί για την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Παράλληλα σιγά-σιγά λύθηκαν και τα πόδια των παικτών κι έτσι κάθε ματς γινόμαστε και καλύτεροι".

Για το πρώτο ματς της σεζόν, αυτό με την Ρεάλ στην Μαδρίτη στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας: "Ηταν όντως ένα παράξενο παιχνίδι. Γνωρίζαμε την εικόνα που παρουσιάζαμε στις προπονήσεις, παίξαμε κατά τη γνώμη μου καλά και γι’ αυτό μας πείραξε που τελικά ηττηθήκαμε. Απο κει και πέρα δουλέψαμε πολύ σκληρά για να βελτιώσουμε την εικόνα μας φτάνοντας μέχρι και τον τελευταίο μήνα που φαίνεται η ομάδα να έχει βρει το ρυθμό της και έχει γίνει καλύτερη".

Για την έλευση των νέων παικτών, του Λάσμε, του Μπανκς και του Καπόνο και την ένταξή τους στην ομάδα: "Σίγουρα είναι διαφορετικό να κάνεις 3 αλλαγές σε ένα σύνολο το καλοκαίρι και διαφορετικό να έχεις 12 αλλαγές σε μια χρονιά, όπως είχαμε εμείς φέτος. Στην πρώτη περίπτωση είναι σαφώς πιο εύκολο να αφομοιωθούν οι παίικτες, ενώ στη δεύτερη θέλει υπομονή και περισσότερη δουλειά".

Για τα περσινά ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την παραδοχή της διαφοράς ταχύτητας ανάμεσα στις δύο ομάδες: "Οντως ήμασταν ένα επίπεδο κάτω σε θέμα ταχύτητας και η εμπειρία δεν μπορεί να βοηθήσει τα πόδια να τρέξουν πιο γρήγορα. Γι΄ αυτό πιστεύω πως ήταν επιτακτική ανάγκη το καλοκαίρι η ανανέωση στην ομάδα".

Για τη διοικητική μετάβαση από τον Θανάση Γιαννακόπουλο στον Δημήτρη και όσα συνέβησαν τις τελευταίο μέρες: "Δεν θέλω να ασχοληθώ με τα προσωπικά τους, αλλά νομίζω ότι υπάρχει η ίδια τρέλα, γιατί αν δεν υπήρχε αυτή η τρέλα δεν μπορεί να γίνει κάτι. Είναι πολύ σημαντικό ότι το συγκεκριμένο θέμα λύθηκε εν τη γενέσει του".

Για το πως λειτουργεί ο νέος πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημ

Keywords
Τυχαία Θέματα