ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Σφήνα" για Μαυροειδή, "αγκαλιά" με Μπράμο

Ο Δημήτρης Μαυροειδής αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, ωστόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης... δεν τρέχουν μόνοι τους στην κούρσα απόκτησής του. Και αυτό διότι ο Παναθηναϊκός έκανε κρούση στον διεθνή σέντερ της Μπιλμπάο, ενώ παράλληλα βελτίωσε και την πρότασή του στον Μάικ Μπράμο...

Παρά το ότι ακόμη δεν

γνωρίζουμε ποιός θα είναι τελικά ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, οι ιθύνοντες της ομάδας προχωρούν σε μεταγραφικά θέματα και μάλιστα με μεγάλη κινητικότητα!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το eurohoops.net, ο Μάικ Μπράμος είναι... σχεδόν "κλεισμένος" από τους Κυπελλούχους Ελλάδας, αφού ανέβασαν κι άλλο την προσφορά τους για τον ομογενή γκαρντ-φόργουορντ και πλέον δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή.

Πέραν τούτου, ο Παναθηναϊκός περιμένει και τον Μάικ Μπατίστ, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα για τη γραμμή των ψηλών. Παράλληλα, κατέθεσε πρόταση -κοντά στις 500.000 Ευρώ- στον Ιαν Βουγιούκα για επέκταση του συμβολαίου του, ενώ βρίσκεται σε επαφές και με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Ωστόσο, οι "πράσινοι" δεν σταματούν εδώ, μιας και κατέθεσαν πρόταση σε ακόμη έναν Ελληνα σέντερ! Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαυροειδή και αυτό που αναμένεται πλέον είναι να καθοριστεί το αν θα μείνει ελεύθερος από την Μπιλμπάο (δεσμεύεται με συμβόλαιο), ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσει ο Παναθηναϊκός για την ελευθερία του παίκτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα