ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Σχορτσανίτης: "Να σηκώσουμε κεφάλι!"

"Πάμε να νικήσουμε στην Βαρκελώνη"... Αυτό ήταν το σύνθημα ανασύνταξης του Σοφοκλή Σχορτσανίτη προς τους συμπαίκτες του, με τον θηριώδη Ελληνα σέντερ του Παναθηναϊκού να στέκεται στο τι πήγε στραβά για το "Τριφύλλι", ενώ ξεκαθάρισε ότι οι "πράσινοι" θα πρέπει να βρουν τα στοιχεία που είχαν στα προηγούμενα τρία ματς και να τα εφαρμόσουν ξανά...

"Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα. Εχει πολλά θετικά στοιχεία και ξέραμε ότι θα είναι από τα φαβορί για την Ευρωλίγκα. Το γεγονός ότι κερδίσαμε

και κάναμε κάποια βήματα στα προηγούμενα ματς, δεν σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να μας νικήσει. Κάναμε λάθη στην άμυνα, έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και είχαμε διαστήματα που ήμασταν κολλημένοι στην επίθεση.

Ο,τι έγινε, έγινε. Υπάρχουν πολλά πράγματα να δούμε στο βίντεο. Σημασία έχει να είμαστε καλά, να σηκώσουμε κεφάλι, να διορθώσουμε τα λάθη και όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς θα πάμε να νικήσουμε στην Βαρκελώνη, όχι απλά να παίξουμε", εξήγησε ο "Big Sofo", ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε:

"Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στα σουτ από την περιφέρεια αλλά δεν θα κάτσουμε να βρούμε δικαιολογίες. Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Η άμυνα όμως θεωρώ ότι παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Απλά να παραμείνουμε σε αυτά που μας έχουν βοηθήσει να κερδίσουμε και να πάμε στο επόμενο ματς για τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα