ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πρωταθλητής κι εκτός παρκέ ο Μπατίστ

Ο Μάικ Μπατίστ αποτελεί πλέον έναν από τους πρεσβευτές του One Team της Ευρωλίγκας και μέρος των εσόδων της αυτοβιογραφίας του θα διατίθενται για τους σκοπούς του προγράμματος.

O Παναθηναϊκός στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του της «Κιβωτού του Κόσμου» και ο Μάικ Μπατίστ δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο. «Ενας από τους στόχους μου όταν δημοσίευσα την αυτοβιογραφία (Μάικ Μπατίστ, η ιστορία

ενός πρωταθλητή) μου ήταν να βοηθήσω τους ανθρώπους να ανταπεξέρχονται σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτό κάνει το βιβλίο να συνδέεται με έναν φυσικό τρόπο με το πρόζεκτ του One Team του Παναθηναϊκού, στο οποίο προσπαθούμε να δώσουμε στους ανθρώπους τα εργαλεία για να ξεπερνούν τις δυσκολίες», ανέφερε ο Μάικ Μπατίστ.

Η Ισαμπέλ Γκουλτρέσα, διευθύντρια του One Team, πρόσθεσε από την πλευρά της: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε έναν σταρ, όπως ο Μάικ Μπατίστ στους πρεσβευτές του One Team. Η απόφασή του να δωρίζει ένα ευρώ από κάθε αντίτυπο της αυτοβιογραφίας του που πωλείται, λέει πολλά για την αφοσίωσή του σε αυτόν τον σκοπό».

Ο δημοσιογράφος Κώστας Σωτηρίου, ο οποίος μαζί με τον Μάικ Μπατίστ συνέγραψαν την αυτογραφία του «Iron» Mike, δωρίζει κι αυτός μέρος των εσόδων του και δηλώνει πως «είναι μεγάλη τιμή που με επέλεξε ο θρυλικός και τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Μάικ Μπατίστ για να γράψω την αυτοβιογραφία του. Αυτό το ταξίδι, το οποίο αποτελείται από αμέτρητες ώρες αφηγήσεων σχετικών με την ζωή και την καριέρα του, ήταν εκπληκτικό και θα έχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Επίσης, είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχω στο πρόγραμμα One Team της Ευρωλίγκας δωρίζοντας ένα συγκεκριμένο ποσό για κάθε βιβλίο που πωλείται.

Για τους εκδότες, Θανάση Ασπρούλια και Βασίλη Παπαθεοδώρου, η κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του Μπατίστ αποτέλεσε ένα όνειρο που εκπληρώθηκε: «Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Ευρωλίγκα και να δουλέψουμε ως ομάδα, ώστε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Το πρόγραμμα προσφοράς, στο οποίο συμμετέχει και o Μάικ, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να υπηρετήσουμε τη λέξη ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα