ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Θέλουμε ακόμη αρκετή δουλειά"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε τον απολογισμό του τουρνουά "Πέτρος Οικονομάκης" τονίζοντας πως η ομάδα του βελτιώνεται ωστόσο θέλει ακόμα αρκετή δουλειά για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.

"Το σκορ δεν μας ενδιαφέρει. Είναι για να δούμε κάποια πράγματα, είναι προπονητικού χαρακτήρα. Βελτιώσαμε κομμάτια της άμυνας μας, αλλά ακόμα θέλουμε δουλειά. Θέλουμε αρκετή δουλειά. Ευχαριστημένοι σε κάποια πράγματα που έχουμε βελτιώσει, κοιτάξαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, γιατί είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, έχουμε και μεθαύριο άλλο ένα. Νομίζω

ότι πήγαν όλα καλά", σχολίασε ο "Αρτζι" και συμπλήρωσε:

"Ο Κάρι είναι ένα παιδί που είναι πιστός στην ομάδα. Αν χρειαστεί να σκοράρει, μπορεί να το κάνει, αλλά προσπάθησε και στην άμυνα, μπορεί να καλύψει και το δημιουργικό παιχνίδι. Το σημαντικό είναι ότι είναι πιστός στην ομάδα, έφυγε ο Δημήτρης, κατάλαβε ότι έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες και λειτούργησε θετικά".

Σε ερώτηση για το τι βαθμό βάζει στην ομάδα του σχολίασε: "Ακόμα δεν έχουν γράψει τεστ, τι βαθμοθηρία είναι αυτή που μας έχει πιάσει. Κρατάω ότι κάναμε αγώνες και ότι κομμάτια αυτών των αγώνων και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι, μας βοηθάνε μέσα από τα μίτινγκ να βελτιωνόμαστε".

Τέλος, ο Έλληνας προπονητής τόνισε: "Είμαστε καλύτεροι, πρέπει να γίνουμε ομάδα. Δεν είμαστε ακόμα ομάδα. Βαδίζουμε από την 2η στην 3η περιστροφή. Για να είσαι καλή ομάδα πρέπει να φτάσεις στην 5η περιστροφή. Άρα καταλαβαίνετε πόσο δρόμο έχουμε ακόμα για να γίνουμε ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα