ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Στο τρίτο δεκάλεπτο βγήκαμε για showtime…"

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο σε εξ αναβολής ματς της 9ης αγωνιστικής και ο Αργύρης Πεδουλάκης έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όχι στην Τρίτη περίοδο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ντεμπούτο του Τζέισον Καπόνο.

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Ο Πανιώνιος διαθέτει ταλέντο, είναι θετικό γι'

αυτό ότι δεν έχει να χάσει τίποτα, άρα είναι αρκετά επικίνδυνος. Αρχίσαμε καλά στην άμυνα, πήραμε μία διαφορά, αλλά κάπου εκεί στο μυαλό μας ίσως πιστέψαμε πως τελείωσαν όλα. Στο τρίτο δεκάλεπτο δε βγήκαμε να παίξουμε μπάσκετ, αλλά για... showtime, δεν το προσεγγίσαμε σωστά, τα παιδιά πήγαν στην επίθεση χωρίς να πιέσουν τη δεύτερη γραμμή άμυνας του Πανιωνίου. Έγινε κλειστό το παιχνίδι, πήγαμε σε σίγουρες λύσεις, να πλησιάσουμε στο καλάθι, να πάρουμε το φουλ και να τελειώσει. Έχουμε ακόμη μία υποχρέωση το Σάββατο (22/2 απέναντι στον Κ.Α.Ο.Δ. στο Ο.Α.Κ.Α.) και στη συνέχεια πρέπει να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας. Καλή συνέχεια στον Γιάννη (σ.σ. Σφαιρόπουλο), ο Πανιώνιος διαθέτει ταλέντο, το μέλλον είναι δικό τους" είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης.


Στην συνέχεια ο Πεδουλάκης κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Τζέισον Καπόνο στην ομάδα, λέγοντας πως "ο Καπόνο έκανε δύο προπονήσεις ουσιαστικές. Έχουμε συνεχόμενες υποχρεώσεις. Πρέπει να μάθει τα ονόματα των παιδιών, δεν ξέρει τίποτα από plays. Διαθέτει ταλέντο, προσωπικότητα, χρειάζεται να βρει ρυθμό. Γι' αυτό τον βάλαμε",

Ενώ δεν θέλησε να πει κάτι για τον Τζέιμς Γκιστ: "Ποτέ δεν μιλάω γι' άλλους, σεβόμαστε τα παιδιά, που αγωνίστηκαν. Όταν υπάρξει κάτι επίσημο, θα το ανακοινώσουμε".

Από την πλευρά του ο Στέφαν Λάσμε δήλωσε αρχικά: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Αρχίσαμε δυνατά στην άμυνα, δώσαμε το ρυθμό νωρίς. Ο Πανιώνιος διαθέτει καλή ομάδα, έχει το σεβασμό μας και καλούς παίκτες. Θέλουμε το διάστημα που ακολουθεί να μας βοηθήσει να φτάσουμε στον στόχο μας". Μετέπειτα αναφέρθηκε στον Τζέισον Καπόνο: "Είναι ένας πολύ καλός σουτέρ, μας βοηθά στο παρκέ, απλώνουμε το παιχνίδι μας. Αποτελεί ένα επιπλέον όπλο. Ανυπομονώ για τη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα