ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι σημαντικός"

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 10η αγωνιστική του Δ΄ομίλου και ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι πολύ σημαντικός για την εξέλιξή του.

"Αύριο έχουμε ένα παιχνίδι με τη Μακάμπι. Μεγάλη προϊστορία κι αυτό από μόνο του το κάνει κι ενδιαφέρον. Κλείνει η α' φάση. Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε, να κοιτάξουμε τους χρόνους γιατί θα έχουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι

σε 4 μέρες. Τρέχει πολύ η Μακάμπι. Θα είναι πολύ σημαντικός ο ρυθμός του παιχνιδιού. Προσπαθεί να μπερδέψει τους αντιπάλους. Γνωριζόμαστε κι εμείς καλά. Περιμένουμε αύριο να δούμε πως θα είμαστε".

Σε ερώτηση για την διαφορα των ωρών στις ομάδες που προκρίνονται: "Η Ευρωλίγκα θα πρέπει να το δει από μόνη της, εγώ είμαι τεχνικός δεν μπορώ να πω κάτι άλλο".

Στη συνέχεια είπε: "Ο Ρόκο ήταν απών στο α' γύρο. Είναι πολύ σημαντικός. Κάνει δεύτερες δουλειές στην άμυνα και την επίθεση. Ακόμα δεν είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε στον αμυντικό τομέα. Προετοιμάζουμε τους δύο νέους παίκτες στον τομέα της δημιουργίας. Ο Νίκος το προσπάθησε, το ίδιο και ο Βλάντο. Δεν είναι εύκολο. Ο Δημήτρης έχει και την ποιότητα και ικανότητα να το κάνει. Στον α' γύρο είχαμε πολλά προβλήματα και πολλά ταξίδια".

Keywords
Τυχαία Θέματα