ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Να κριθούμε στο τέλος της σεζόν"

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει από νέα βάση τη φετινή σεζόν, καθώς στην ομάδα έγιναν πάρα πολλές αλλαγές, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να ζητάει στήριξη και πίστωση χρόνου και να ξεκαθαρίζει ότι στους "πράσινους" δεν ταιριάζει η λέξη αουτσάιντερ.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό All Star Basket ο τεχνικός

του "τριφυλλιού" μίλησε για την επιστροφή του στο σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε στην καινούρια αρχή που κάνουν οι Κυπελλούχοι Ελλάδας.

Για την ανανέωση του Παναθηναϊκού: "Ο Παναθηναϊκός τόσα χρόνια διατηρούσε και πολύ σωστά το βασικό κορμό και προχωρούσε σε 3-4 προσθήκες. Δεν ήταν επιλογή μας να κάνουμε τόσες μεταγραφές, απλώς το επέβαλαν οι οικονομικές συνθήκες που αφορούν όχι μόνο το μπάσκετ, αλλά και την κοινωνία. Ομολογώ πως χρειαζόμαστε χρόνο για να γίνουν αυτά τα παιδιά ένα σώμα, μια ψυχή".

Για την πίεση που έχουν οι νέοι παίκτες: "Σίγουρα σε κάποια παιδιά υπάρχει πίεση. Και σίγουρα η πίεση σφυρηλατεί χαρακτήρες και προσωπικότητες. Αν δεν αντέχεις την πίεση, δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό. Τα παιδιά χρειάζονται στήριξη. Για πρώτη φορά η ομάδα αρχίζει με διαφορετικά δεδομένα. Να μας κρίνουμε αυστηρά το θέλουμε, αλλά στο τέλος της χρονιάς".

Για το αν συμφωνεί πως η ομάδα του ξεκινά ως αουτσάιντερ: "Δεν μας ταιριάζει η λέξη αουτσάιντερ. Όταν θα φτάσει η ώρα που θα κριθούν οι τίτλοι, το μυαλό μας θα βρίσκεται στο πιο δυνατό του σημείο".

Για το αν περίμενε πως θα επέστρεφε μετά από 20 χρόνια στον Παναθηναϊκό: "Το ήξερα ότι κάποτε θα επέστρεφα στον Παναθηναϊκό. Ένστικτο; Πάρ’τε το όπως θέλετε".

Keywords
Τυχαία Θέματα