ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Να ελέγξουμε τον ρυθμό"

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λοκομοτίβ Κουμπάν ( 7/11) για την 4η αγωνιστική του Δ΄ομίλου, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να ζητάει τον έλεγχο του ρυθμού προκειμένου να ξεπεράσουν οι "πράσινοι" το εμπόδιο της ρωσικής ομάδας.

"Είναι ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. H Λοκομοτίβ Κουμπάν μία ομάδα, που έχει επενδύσει πολλά χρήματα σε καλούς παίκτες και διαθέτει βάθος. Ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός γι' αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα, που θα θέσει το ρυθμό, θα έχει τις περισσότερες

πιθανότητες να νικήσει στο τέλος. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι μία πολύ ταλαντούχα ομάδα στην επίθεση και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι απ' την αρχή" είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης εν όψει 4ης αγωνιστικής ο 49χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Αντώνης Φώτσης από την πλευρά του τόνισε: "Έχω δει τη Λοκομοτίβ Κουμπάν να αγωνίζεται και το ταλέντο τους στην επίθεση είναι το σημείο αναφοράς του παιχνιδιού τους. Επόμένως πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι δυνατά απ' το πρώτο λεπτό, που θα βγούμε στο παρκέ. Δε θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Για εμάς είναι ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι μακριά απ' την έδρα μας. Ευελπιστώ να έχουμε και στην Κρήτη την ίδια στήριξη, που είχαμε στην Κύπρο. Είμαι σίγουρος, για να είμαι ειλικρινής. Ξέρω πως ο κόσμος μας θα είναι στην Κρήτη να μας βοηθήσει να πάρουμε ακόμη μία νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα