ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Να δουλέψουμε πολύ στο κομμάτι του... μυαλού"

Ο Παναθηναϊκός αφοσιώνεται πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις μετά τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας και την Μεγάλη Τρίτη (30/4, 18.00) φιλοξενεί στο -κεκλεισμένων των θυρών- ΟΑΚΑ τον Κολοσσό, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να εξηγεί ότι οι παίκτες του θα πρέπει να "καθαρίσουν" το μυαλό τους και να στρέψουν απόλυτα την προσοχή τους στην Α1...

"Μετά και τα πλέι οφ της Ευρωλίγας, θα πρέπει να επανέλθουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτές τις μέρες μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε δύο-τρεις δυνατές προπονήσεις μετά από πολύ καιρό. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στο κομμάτι του... μυαλού, να αφιερώσουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε και ψυχολογικά και σωματικά για το τελευταίο αυτό κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου και το στόχο που έχουμε πλέον μπροστά μας. Και ο αγώνας με τον Κολοσσό Ρόδου είναι το πρώτο βήμα".

Απ' τη μεριά του, ο Βασίλης Ξανθόπουλος -που σήμερα (29/4) έχει γενέθλια- υποστήριξε: "Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας αποχαιρετήσει την Ευρωλίγκα. Υπάρχει σίγουρα μια απογοήτευση, αλλά από την άλλη υπάρχει κι ένας ακόμη στόχος μπροστά μας, ο τελευταίος στόχος της χρονιάς και σε αυτόν θέλουμε να εστιάσουμε. Είμαστε καλά, είμαστε όλοι παρόντες και απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα