ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Μπορεί να σε παγιδέψει η Αλμπα"

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής (15/03) την Αλμπα Βερολίνου για την 11η αγωνιστική του Τοπ-16 και ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως οι ψηλοί της ομάδας πρέπει να προσέξουν τα φάουλ, ενώ αποκάλυψε πως δύσκολα θα αγωνιστεί ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

"H Αλμπα είναι μια γερμανική ομάδα με τα στοιχεία της δύναμης.

Στηρίζεται περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι για να μην σκοράρεις εύκολα καλάθια και σε παγιδεύει. Εκτός έδρας θέλει να πηγαίνει στο "5 επί 5", και με την Ρεάλ και την Εφές, τα παιχνίδια τα έχασε μετά το 35'. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να καθαρίσουμε από νωρίς το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Θα πρέπει να κερδίσουμε σίγουρα μετά το παιχνίδι με τη Μάλαγα. Δεν είναι καλό ότι η Άλμπα θα είναι αδιάφορη, θα παίξει με λιγότερο άγχος. Χωρίς πίεση τα σουτ μπαίνουν πιο εύκολα".

Για τον τραυματισμό του Σοφοκλή Σχορτσανίτη: "Ούτε στο All Star δεν μπορούμε να μην έχουμε προβλήματα. Ο "Σόφο" πονάει, δε συμμετέχει στις προπονήσεις, κάνει ατομικό, ποδήλατο και τρέξιμο. Αν αγωνιστεί, θα είναι με ειδικό νάρθηκα. Θα αποφασίσουμε αύριο (15/3) το πρωί. Πιθανότατα θα 'ναι μαζί μας, αλλά δε θα μπορεί να πιάσει τη μπάλα".

Για το πρώτο ματς των δύο ομάδων και το παιχνίδι με τη Μάλαγα: "Στο πρώτο παιχνίδι η Άλμπα έπρεπε να διαχειριστεί το "πρέπει". Εμείς χτυπήσαμε ιδιαίτερα κοντά στο καλάθι. Όπως είπαμε εκεί παγιδεύουν πάντα, βρήκαμε πολλά ελεύθερα σουτ, τα βάλαμε. Παρότι δεν είχαμε το φυσικό ηγέτη μας (Διαμαντίδης). Έχουμε και τον Σκορδίλη, ο οποίος ήταν έξω, θα δούμε κατά πόσο μπορεί να αγωνιστεί για 5-7 λεπτά, να βοηθήσει στις περιστροφές. Στη Μάλαγα είχαμ τα δύο playmakers μας έξω. Ο Βασίλης (σ.σ. Ξανθόπουλος) κι ο Μπανκς επιστρατεύτηκαν. Το πληρώσαμε, δεν είχαμε ανάσες, όσο μπορούσαν, βοήθησαν. Πρέπει να μη κάνουν φάουλ οι ψηλοί μας, να πάμε έξω απ' την τακτική μας. Έχουμε τρεις ψηλούς, σ' αυτό το επίπεδο δεν εύκολο. Τα παιδιά το διαχειρίζονται, αλλά μπορείς να το πληρώσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα