ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ολα δείχνουν Ζαλγκίρις...

Ετοιμος να επιστρέψει στη Λιθουανία είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ζαλγκίρις Κάουνας.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν πληροφορίες από την πατρίδα του 36χρονου γκαρντ, που φαίνεται πως το πήρε απόφαση. Ο Σάρας δεν πρόκειται να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, θα ακολουθήσει το παράδειγμα και των περισσότερων - πρώην πλέον - συμπαικτών του.

Ο Γιασικεβίτσιους βρέθηκε στο στόχαστρο και της Μπαρτσελόνα, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την επόμενη σεζόν θα φορά και πάλι πράσινη φανέλα. Με μια διαφορά.

Δεν θα είναι του Παναθηναϊκού, αλλά της Ζαλγκίρις. Ισως και σήμερα να υπάρξει οριστική κατάληξη, αφού ο Λιθουανός θέλει να επικεντρωθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κατά τα άλλα, ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του Στράτου Περπέρογλου με τις πιθανότητες παραμονής να είναι μοιρασμένες, ενώ υπάρχει αλλαγή σκηνικού με τον Λάσμε, που ίσως να φορέσει τελικά τη φανέλα των Κυπελλούχων Ελλάδας. Αρχικά φάνηκε να προκύπτει πρόβλημα λόγω της συζύγου του, αλλά τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν και το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα