ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ομπράντοβιτς: "Ακόμα και με έναν πόντο"

Για τις εκτός έδρας εμφανίσεις του Παναθηναϊκού αλλά και την ευστοχία της ομάδας από την γραμμή των τριπόντων στα δύο πρώτα παιχνίδια με την Μακάμπι, μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν από την προπόνηση των "πρασίνων" στη Nokia Arena. Για την επιστροφή του στο Τελ Αβίβ ως αντίπαλος, μίλησε όμως και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, είναι η πρώτη φορά

που ερχόμαστε εδώ με τον Παναθηναϊκό το 2007, είναι ξεχωριστό μέρος το γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι να διασκεδάσουμε το παιχνίδι", είπε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνέχισε: "Καταλαβαίνουν το παιχνίδι οι οπαδοί. Είναι ένας λόγος κι ένα ισχυρό κίνητρο για εμάς για να παίξουμε.

Για την επιστροφή του "Σάρας", είπε: "Δεν ξέρω αν θα τον επηρεάσει μπορείτε να τον ρωτήσετε είναι εκεί. Δεν ξέρω πραγματικά".

Αναφορικά με το βελτιωμένο πρόσωπο που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στα εκτός έδρας παιχνίδια του, είπε:

"Είναι μία καλή ερώτηση. Αυτό είπα κι εγώ πριν από τα πλέι οφ με τη Μακάμπι. Το πλεονέκτημα που είχαμε έπρεπε να αφορά μόνο στο παρκέ και όχι στην εξέδρα. Δεν μετρούσε το ότι παίζαμε μπροστά στους οπαδούς μας. Πολλές φορές παίξαμε καλά εκτός έδρας κι εύχομαι να το κάνουμε και την Τρίτη με αντίπαλο τη Μακάμπι".

Σχετικά με τον αριθμό των τριπόντων που σούταρε ο Παναθηναϊκός στα πρώτα ματς απάντησε:

"Δεν με νοιάζει πόσα σουτ σουτάραμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βάλουμε έναν πόντο περισσότερο από τη Μακάμπι. Δεν με νοιάζει για την κατανομή των σουτ.

Η Μακάμπι έχει χαρακτήρα. Το ίδιο και οι παίκτες της. Έκαναν κι αυτοί μίτινγκ μετά το τέλος του πρώτου αγώνα και είναι για όλους η ζωή τους το πως θα αντιδράσουν. Κι αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό".

Ο Σαρούνας Γιασικεβίσιους με την σειρά του, δήλωσε: "Θα προτιμούσα να έρθω εδώ για διακοπές και για να περάσω καλά κι όχι για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ξέρετε πόσο σημαντική είναι η Μακάμπι για εμένα και πόσο αυτός ο αγώνας...

Δεν ξέρω πως θα με αντιμετωπίσου οι φίλαθλοι, αλλά ανυπομονώ να τους δω ξανά".

Για το γεγονός ότι έχασαν το πλεονέκτημα έδρας, είπε: "Έτσι είναι αυτοί οι αγώνες, μια τέτοια ομάδα είναι εύκολο να σου κάνει ζημιά εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε πίσω το πλεονέκτημα".

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παίζει καλύτερα εκτός έδρας, απάντησε: "Αυτά είναι για τους δημοσιογράφους, εμείς είμαστε αθλητές και ήρθαμε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας, όπως θα έπρεπε να κάνουμε και στο ΟΑΚΑ".

Τέλος, για για τη μεγαλύτερη διαφορά σε εκτός έδρας αναμέτρηση στο Μιλάνο, είπε: "Που είναι η Αρμάνι τώρα; Ήρθαμε εδώ για δύο μεγάλες νίκες για να πάμε στην Πόλη!"

Keywords
Τυχαία Θέματα