ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Μείωση του μπάτζετ και επαναστατικές αλλαγές"

Οι τελικοί βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά το μέλλον των "αιωνίων" και ιδιαίτερα του Παναθηναϊκού είναι αυτό που απασχολεί ένα τουρκικό δημοσίευμα, το οποίο κάνει λόγο για σαρωτικές αλλαγές στους "πράσινους" τόσο στα αγωνιστικά, όσο και στα διοικητικά της ομάδας.

Συγκεκριμένα η τουρκική ιστοσελίδα "basketdegrisi.com" φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για το μέλλον του Παναθηναϊκού, τονίζοντας αρχικά ότι η

διοίκηση της ομάδας έχει αποφασίσει να μειώσει το μπάτζετ για τη νέα σεζόν κατά 50%, κάτι που θα φέρει και σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Όπως τονίζεται οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι θέλουν να διατηρήσουν στο δυναμικό του Παναθηναϊκού τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Ιαν Βουγιούκα, Στράτο Περπέρογλου και Κώστα Καϊμακόγλου και πάνω τους να χτιστεί η νέα ομάδα.

Αναφορικά με την παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον "πράσινο" πάγκο, το δημοσίευμα τονίζει ότι στον Σέρβο προπονητή ασκούνται πιέσεις για να δεχθεί μείωση στις αποδοχές του και να παραμείνει αλλά θεωρείται ότι δύσκολα θα δεχθεί. Για τα διοικητικά της ομάδας, τονίζεται ότι οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι σκοπεύουν να αφήσουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναλάβει αλλά πάντα με χαμηλό προϋπολογισμό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του "basketdegrisi.com" για το μέλλον του Παναθηναϊκού:

"Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα πλήττει και τον Παναθηναϊκό και τον αναγκάζει σε επαναστατικές αποφάσεις. Ο προϋπολογισμός θα μειωθεί από τα 22 εκ. ευρώ που είναι σήμερα, στα 11 εκ. ευρώ και στόχος είναι να κρατηθεί ο ελληνικός κορμός με τους Διαμαντίδη και Περπέρογλου να αποτελούν προτεραιότητα. Στόχος είναι να διατηρηθούν στο ρόστερ και οι Καϊμακόγλου και Βουγιούκας ενώ όλοι οι υπόλοιποι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν".

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς η ιστοσελίδα αναφέρει: "γίνεται προσπάθεια να πειστεί να συνεχίσει με μειωμένο συμβόλαιο, αλλά πιθανότατα θα δώσει αρνητική απάντηση. Έχει σημαντικές προτάσεις από άλλες ομάδες όπως η Φενέρ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας".

Τέλος, για το αν θα παραμείνουν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι στο τιμόνι τονίζει: "ο Γιαννακόπουλος θα δώσει την διοίκησή της ομάδας στον γιο του και ο Παναθηναϊκός θα βαδίσει σε έναν δρόμο με χαμηλό προϋπολογισμό".

Keywords
Τυχαία Θέματα