ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Λόγκαν: "Όταν έπαιζα, ήμουνα καλός..."

Πικραμένος έφυγε από τον Παναθηναϊκό ο Ντέιβιντ Λόγκαν, ο οποίος τόνισε ότι ήταν δύσκολο για εκείνον να παίζει πίσω από δύο θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο μεταχείρησής του από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "sportando.net".

"Τα πράγματα απλώς δεν πήγαν όπως περίμενα.

Όποτε είχα την ευκαιρία να παίξω για αρκετό χρόνο και να δείξω την αξία μου, συνήθως έκανα καλή δουλειά. Ήταν δύσκολο να παίζω πίσω από τον Γιασικεβίτσιους και τον Διαμαντίδη. Αντιλαμβάνομαι πως πρόκειται για θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ κι έτσι επικεντρώθηκα να τελειώσω τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά αποφάσισα να κοιτάξω μπροστά", τόνισε ο αρχικά ο Ντέιβιντ Λόγκαν και μετέπειτα δήλωσεαναφερόμενος στους λόγους που επέλεξε την ισραηλινή ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

"Είχα προτάσεις από την Μπάμπεργκ, δύο ομάδες από τη Ρωσία και δύο από την Ουκρανία. Επίσης είχα τη δυνατότητα να επιστρέψω στην Πρόκομ. Θα ήμουν πολύ κοντά στην Μπάμπεργκ, αν δεν ολοκληρωνόταν η συμφωνία με τη Μακάμπι. Μίλησα με τον Ντέιβιντ Μπλατ περίπου 2-3 εβδομάδες πριν μου γίνει η πρόταση από το Ισραήλ. Πιστεύει πως μπορώ να ταιριάξω στο σύστημά του και ανυπομονώ να συνεργαστούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα