ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Κουνάει" μαντήλι ο Λάσμε

Οριστικά παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται ο Στεφάν Λάσμε για τον Παναθηναϊκό! Ο σέντερ από την Γκαμπόν αρνείται πεισματικά να ρίξει τις υψηλότατες οικονομικές του απαιτήσεις για αυτό και ο Παναθηναϊκός άρχισε να στρέφεται σε άλλες λύσεις...

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έδειξαν με την ανανεωμένη πρόταση που κατέθεσαν το προηγούμενο 24ωρο στον παίκτη πόσο πολύ ήθελαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Ωστόσο, παρά την πολύ καλή οικονομική προσφορά

που του έκαναν (και η οποία ξεπερνούσε το 1 εκατομμύριο ευρώ) εκείνος αρνήθηκε να υπογράψει συμβόλαιο με ποσό μικρότερο του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και δεδομένων των χαλεπών καιρών που διανύουμε οι “πράσινοι” αποφάσισαν να στραφούν σε εναλλακτικές λύσεις, καθώς δεν είναι διατεθειμένοι να υποκύψουν στις απαιτήσεις του Λάσμε.

Οπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο παίκτης θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν για το Τριφύλλι, εκτός κι αν αναθεωρήσει και μειώσει το κοστολόγιό του, κάτι δύσκολο, καθώς φέρεται να έχει δεχθεί πολύ καλές προσφορές από Ρωσία και Τουρκία.

Keywords
Τυχαία Θέματα